Šeštadienį „Martinyje“ bus galima išvysti tai, kas iki šiol buvo tik girdima. Vakaro svečiai ir klubo rezidentai – didžėjų komanda „Videoheads“ gyvai miksuos muziką ir videoklipus 20-yje plazminių panelių.

DVJ Gexx ir Driu, klaipėdiečiams pristatys grandiozinę pačių naujausių vaizdo klipų ir žinomiausių hitų programą.

Pasak Geshos, videomedžiaga, kuri pirmiausia bus pristatyta „Martinyje“, kaip tik šiomis dienomis uostamiestį pasiekė iš JAV.

Klubo svečiams „Videoheads“ žada naujus įspūdžius. Naudojant specialius efektus, pasikeitus muzikiniam kūriniui keisis ir vaizdas ekrane, todėl, šokant nereikės laukti kitos dainos.

„Videoheads“ komanda – ne vienintelė staigmena „Martini club“.

„Nediktuosime muzikinio skonio, įsiklausysime į mūsų svečių poreikius. Planuojame rengti teminius vakarėlius, ko iki šiol nė vienas uostamiesčio naktinis klubas nedarė. „Martinyje“ koncertuos žinomi atlikėjai, garsūs Lietuvos ir užsienio didžėjai“, - teigė šio klubo renginių organizatorius, buvęs populiarios klaipėdiečių grupės „Pikaso“ narys Dovydas Šamrajus.

Anot jo, uostamiesčio „Martinis“ ketina tapti pačiu demokratiškiausiu naktiniu klubu Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją