Kultūros paveldo saugomoje vietoje rengiamuose koncertuose pasirodė jau ne vienas žinomas atlikėjas, tačiau iki šiol tokio žinomiausių vardų desanto nei Klaipėda nei ši erdvė neturėjo progos išvysti. Tai įrodė ir rekordinis klausytojų skaičius.

Vakarą pradėjęs didžėjus Jonas Nainys – Jovani jau nuo pat pradžių buvo puikus įrodymas, kad minia šį vakarą pasiruošusi pašėlti.

Pirmajam vokolistui scenoje teko garbė tapti šių metų Lietuvos atstovui „Eurovizijos“ dainų konkurse Jurijui Veklenko, kuriam Klaipėda yra ir gimtasis miestas. Gausybe ovacijų pasitiktam dainininkui pavyko suvirpinti susirinkusiųjų širdis ir priversti minią kartoti dainų žodžius. Neabejotinai garsiausiai iš minios nuskambėjo kūrinys „Run With The Lions“, kurį, tikriausiai, išgirdo visa Klaipėda.

Ne ką mažiau elinge buvo laukiama ir repo grupė „8 Kambarys“, kurios dainos žodžius, atrodo, žinojo kiekvienas susirinkęs. Žinoma, grupės pasirodymo kulminacija tapo staigmena, apie kurią organizatoriai nebuvo pranešę. Prasidėjus hito „Ežero dugne“ pirmiesiems akordams pasirodė ir atlikėjas Vidas Bareikis.

Įaudrintą publiką populiari repo grupė „perdavė“ į vieno garsiausių šalies dainininko Donato Montvydo rankas, kuris nustebino išskirtiniu šou. Daugybę savo hitų ir naujai aranžuotų kūtinių atlikęs dainininkės pademonstravo mažai kam matytą savo pusę, kuri, akivaizdu, abejingų nepaliko.

Vakarą užbaigti buvo patikėta Jovaniui, iš kurio pulto nuskambėjo garsiausi atlikėjo hitai.

Koncerto akimirkos:

Rugpjūčio 24 dieną Klaipėdos elinge taip pat įvyks dar vienas šou, kuriame pasirodys Jazzu, Jurga bei Leon Somov.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)