Klipe palikta vietos kiekvienam – mylinčiam, svajojančiam ir norinčiam prisiminti kaip gera būti kartu, rašoma pranešime spaudai.

„Filmuojant klipą apsikabinti kviesime visus – tėvus, draugus, mylimuosius, vaikus, šeimas. Visai nesvarbu kas tai darys, svarbu, kad kai ką nors apkabini, jie nueina šypsodamiesi ir širdy pasidaro šilta“, - sako Ieva. - Su tais, kurie myli sieksiu apsikabinimų rekordo“. Užkrėsti gerumu kitus ir pasiryžti įgyvendinti jautrią ir šiek tiek beprotišką idėją, kaip sako atlikėja, pakuždėjo pati daina - „Apkabink“. „Noriu, kad kuo daugiau mūsų turėtų progą prisiliesti prie muzikos ir patirtų nepamirštamas akimirkas, kurias sukuriame kartu“.
Pagrindinė sąlyga norintiems pasinaudoti unikaliu šansu ir nusifilmuoti dainos klipe - turėti Ievos padėkos koncerto „Eurovision Afterparty" bilietą ir registruotis video filmavimams. Europoje analogų neturintis renginys sieks ir apkabinimų rekordo. Tikimasi, kad pavyks suburti kuo daugiau Ievos gerbėjų bendram apsikabinimui.

Naujoji Ievos daina jūsų laukia čia:

Baigtas filmuoti dainos „Apkabink“ video klipas pirmą kartą bus pristatytas gruodžio 16 d. „Eurovision Afterparty“ koncerto finalo metu, Kauno „Žalgirio“ arenoje.

„Man tai – svajonės išsipildymas. Tai mano draugystės koncertas kartu su mylimiausiais EUROVISION 2018 atlikėjais ir visais gerbėjais Lietuvoje. Pasimatom jau labai greitai”!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)