Net neabejoju, kad žudei Europą savo koncertiniu turu, kaip sekėsi?

O taip, žmogau, Killah žudo Europą! (angl. Killah is killing Europe!). Jei rimtai – tai esu giliai sujaudintas Europos hip hop bendruomenės. Nemaniau, jog bus tiek daug sausakimšų koncertų!

Čia tvyro ypatinga energija, kažkuo kitokia nei anapus Atlanto.

Ką galėtum pasakyti apie hiphopą tavo gerbėjams Lietuvoje?

Na, hiphopo muzika – tai viskas, tai universalus raktas, kuris gali prasidėti hobiu ir vėliau, kaip ir man, virsti gyvenimo būdu.

Šio turo metu įsitikinau, jog ši muzika turi galios vienyti kultūras. Niujorkas, Paryžius, Marselis, Amsterdamas, Ryga, Vilnius. Mes – viena šeima. Ir nesvarbu, tu baltaodis ar juodaodis, turtingas ar ne, mažas ar didelis, tu – mano šeimos narys.

Kas tavo muzikoje yra svarbiausia?

Mano muzikoje svarbiausi – žodžiai. Būtent jie yra galios šaltinis. Mano manymu, jei artistas lipa ant scenos – jis bet kokiu atveju turi jausti didžiulę atsakomybę, ką ir kaip sakyti.

Žodžiai gali sukurti daug pozityvios energijos, tačiau neteisingai vartojami – tik pakenkti. Todėl linkiu kiekvienam atlikėjui bręsti poezijoje ir žvelgti kuo giliau, o svarbiausia - žiūrint į publiką sakyti tiesą.

Gal norėtum ką nors perduoti būsimiems koncerto lankytojams Vilniuje?

Taip. Iki pasimatymo ant lietuviškos scenos ir būkit pasiruošę tikram hiphopui! Tikiuosi, kad Lietuva parodys ne mažiau energijos nei kiti koncertinio turo miestai!

Koncertas startuos 19:00 (durys atidaromos 18:30), atlikėjui scenoje talkins Lietuvos repo desantas: K984 (Los Andželas/Vilnius), MC Messiah su DJ Trick, projektas Despotin Fam (Vaiper, Shmekla, Liezuvis) ir Montana Montecristo su Omerta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją