Žaidimo taisyklės paprastos: jums tereikia nusifotografuoti prie mokyklos pastato su visa savo klase arba - su visais mokyklos mokiniais. Svarbu, kad nuotrauka būtų šmaikšti ir originali.

Registracija žaidimui prasideda spalio 22 dieną, o registruoti mokyklas galima iki lapkričio 21 dienos. Konkurso finalas - lapkričio 27 dieną.

Viena mokykla konkurse gali užregistruoti tik vieną nuotrauką. Jeigu įkeliama daugiau tos pačios mokyklos nuotraukų, konkurse dalyvaujančia nuotrauka laikoma ta, kuri turi daugiau balsų „Patinka“.

Nuotraukas kelti ir žaidime dalyvauti galima ČIA.

Konkurso finale iš viso susikaus 10 mokyklų – penkios, surinkusios daugiausiai „patinka“ balsų, ir penkios, įkėlusios originaliausią nuotrauką.

„Mes su Rolandu finalo metu lapkričio 27 dieną burtų keliu ištrauksime TRIS mokyklas, kurioms atiteks prizinės vietos ir šauniausi prizai. Tai dar ne viskas – papildomus prizus gaus ir pirmosios 50 mokyklų, kurios surinks po 300 balsų. Fotografuojamės, registruojamės, valgom Vilkyškių sūrelius ir švenčiam Kalėdas su RADISTAIS!“, – ragina Jonas Nainys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)