Radijo stočių klausytojai gali patvirtinti, jog jų mėgstami radijo laidų vedėjai tai atsiranda, tai vėl išnyksta iš eterio, tačiau didžiulės sėkmės sulaukusi „Radistų“ jau ketverius metus neapleidžia populiariausiųjų viršūnės. Radijo stoties „Zip Fm“ eteryje atsiradusi laida kaip mat šovė į populiariausių viršūnę.

Radijo laidą pradėję Rolandas ir Jonas vos per kelis mėnesius užsitarnavo radijo skandalistų vardą. Didžiulio populiarumo sulaukė vaikinų skambučiai telefonu. Apsimetę pačiais keisčiausiais veikėjais jie sugebėjo pričiupti kelias sukčiaujančias antras puses, įvaryti baimės prasikaltusiems draugams ir dar daugiau. Šie laidų įrašai spėjo tapti tikra interneto legenda, o jų perklausų kiekis jau seniai perkopė šimtus tūkstančių.

Nors dažniausiai radijo laidų vedėjai ir jų svečiai lieka nematomi, „Radistų“ komanda radijo bangomis sugebėjo rinkti gražuoles ir net pradėti skandalingą „Sekso telefonu olimpiadą“. Vaikinai greit tapo mėgstamiausi ir nekenčiamiausi vienu metu. Vieni juos dievina už laisvus liežuvius, kiti nekenčia už atvirumą. Kažin ar kas kitas sutiktų radijo laidą transliuoti nuogas ir tai leisti matyti internete arba įsisprausti į juodą triko ir sukurti savąją Beyonce dainos „Single ladies“ versiją.

Net ir nauju nariu, televizijos juokdariu Justinu Jenkevičiumi pasipildžiusi komanda, nesirengia sustoti. Po ketverių metų eteryje vaikinai nestokoja fantazijos ir rengiasi naujam sezonui, kuris turėtų sugriauti visas įmanomas radijo taisykles. Tačiau pirmiau - gimtadienis.

Gegužės 27 d., Nidoje prasidės net dvi dienas besitęsiantis renginys „Radistai Village“. Tokio gimtadienio gali pavydėti net nepilnamečiai iš televizijos realybės šou. Penktadienio vakarą, nuo 22 val., „Corona Beach Bar“ griaudės galingiausia vasaros pradžios diskoteka, kurioje muzika rūpinsis Ignas, Donatello, Kastis Torrau, Manfredas, Sneekers ir patys Radistai. Nors oficialiai pranešama, jog vakarėlis tęsis iki 4 val. ryto, turbūt daugelis gimtadienį tęs iki pat šeštadienio popietės kada prasidės paplūdimio linksmybės.

Gegužės 28 d. šalia Nidos gelbėtojų stoties nuo vidurdienio vyks „BoardSports BSwear“ jėgos aitvarų varžybos, kuriose geriausius triukus demonstruos sportininkai iš Lietuvos ir ne tik. Tiems, kam vanduo ir aitvarai nesiderina, galės varžytis futbolo ar tinklinio varžybose. Be to, „Radistai“ intriguoja ir žada maudynes su banginiu.

O nuo 18 val. visi gimtadieninkai kviečiami dar vienai diskotekai. Joje gyvai koncertuos Vaidas Baumila, „Soulhoppers“ ir reperiai „Dee & Kamy“, vėliau juos pakeis DJ žvaigždžių komanda, tarp kurių Manfredas, The Sneekers, Kastis Torrau, Radistai, „Funky M“ ir radijo kolegės „SiSi“ merginos.

Gimtadienininkai rūpinasi ir svečių kelione, todėl visi norintys švęsti, bet negalintys nukeliauti į Nidą, gali penktadienio popietę sėsti į specialų gimtadienio autobusą Gariūnuose ir leistis į kelionę pajūrio link, kuri savo smagumu nenusileis ir pačiam gimtadieniui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją