Bilietus į Katie Melua koncertą bus galima įsigyti nuo penktadienio (balandžio 7 d.) 10 val. ryto.

Trečiadienį (balandžio 5 d.) nuo 10 val. pirmieji bilietus galės įsigyti „Live Nation Lietuva“ koncertų klubo nariai, rašoma pranešime spaudai.

„Mano gimtoji šalis Gruzija ir Lietuva – dvi valstybės, kurios viena kitą beprotiškai gerbia. Myliu lietuvius. Prisimenu, kaip pirmą kartą atvykusi į Lietuvą negalėjau patikėti, kokia bendrystė mus sieja. Tai – nuostabu. Dalijomės praeitimi, o dabar galime kartu kurti ateitį. Tikriausiai tai man labiausiai čia ir patinka“, – duodama interviu yra sakiusi Katie Melua.

Tai bus antrasis KaTie Melua koncertas Trakų pilyje, kur dainininkė buvo surengusi anšlaginį koncertą 2019-aisiais metais.

„Ši vieta – visiškai nuostabi“, – po Trakų pilyje surengto koncerto sakė Didžiosios Britanijos muzikos žvaigždė.

38-erių dainininkė yra labai laukiama Lietuvos publikos. Švelnių ir romantiškų dainų atlikėja į mūsų šalį atvyks jau penktąjį kartą. Nuostabiai švelnaus balso Katie Melua pasirodymas Trakų pilyje pretenduoja tapti romantiškiausiu šių metų vasaros koncertu.


Gruzijoje gimusi Katie Melua, karjerą pradėjo 2002 m., kada niekas net neįtarė, kad jau greitai jaunoji atlikėja taps daugiausiai įrašų planetoje parduodančia britų dainininke. Didžiulę sėkmę pelnė visi devyni iki šios dienos išleisti Katie Melua studijiniai albumai, kurie milijonams klausytojų įsiminė dėl užburiančio nuoširdumo dainų.

Vos pradėjusi karjerą, Katie Melua labai greitai tapo tikra megažvaigžde, rengiančia grandiozinius koncertinius turus, pelnanti visus įmanomus muzikos apdovanojimus, grojanti su legendine roko grupe „Queen“, pietaujanti Bekingemo rūmuose su pačia karaliene ir net rengianti oficialiu pasaulio rekordu tapusius koncertus Šiaurės jūros dugne.

Per savo karjerą Katie Melua pardavė daugiau nei 12 mln. albumų ir yra pelnytai vadinama viena talentingiausių dainininkių ir dainų autorių pasaulyje. Šių metų vasarą Trakų pilyje vyksiančiame koncerte Katie Melua pristatys naujausią studijinį albumą „Love & Money“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją