„Taip“ yra trečiasis Kastyčio Kerbedžio turas per arenas. Jis pats labai jo laukė tris metus, rašoma pranešime spaudai.

„Reikia išmokti pasakyti „taip“! Taip – naujovėms, taip – drąsiems sprendimams, taip – muzikai!“, – dar prieš kelis metus paskelbdamas turą žadėjo K. Kerbedis.

Tuomet pasaulį užklupo pandemija, ir nors iš pirmo žvilgsnio ji atrodė kaip visa griaunanti jėga, ši pauzė leido atlikėjui iš naujo pažvelgti į turą ir parinkti jam tai, kas geriausia: dainas, apšvietimą ir, žinoma, sceninius kostiumus, kuriuos Kastyčiui Kerbedžiui kūrė dizaineris Seržas Gandžiumianas. Juos populiariausias muzikinės scenos senelis vakar keitė kelis kartus.

Koncerte Vilniuje publika atsistojusi dainavo kartu su seneliu, šoko ir ilgai nepaleido jo nuo scenos. Bene dvi valandas trukęs koncertas virto tikra šokių aikštele, o tvyrojusi nuotaika dar ilgai turėtų džiugint žiūrovus. Šis turas neabejotinai taps vienu ryškiausių šventinio laikotarpio renginių.

Įspūdingojo Kastyčio Kerbedžio turo „Taip“ koncertai toliau vyks gruodžio 17 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 25 d. Panevėžio arenoje, gruodžio 28 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir gruodžio 30 d. Šiaulių arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)