„Tai bus nerealu! Mano galvoje verda tiek minčių ir idėjų. Aš jas visas įgyvendinsiu koncertuose, nes kiek gi galima kuklintis! Reikia išmokti pasakyti „taip“! Taip – naujovėms, taip – drąsiems sprendimams, taip – muzikai! Tai nebus tiesiog Kerbedžio koncertas! Pažadu!“, – pranešime spaudai tikina K. Kerbedis.

„Taip“ taps trečiuoju Kastyčio Kerbedžio turu per arenas. Pats atlikėjas, šiuo metu intensyviai dirbantis kuriant naujas dainas, ruošia ypatingą kelių dalių programą. Ji apims ir senąją Kastyčio kūrybą, neatsiejamą nuo tokių dainų kaip „Dėl Tavęs galiu“, „Pienių vynas“, „Sakale, lėk“ ar „Nakty“, ir naujausius hitus, įskaitant prieš metus išleistą ir didelio populiarumo koncertuose sulaukiančią dainą „Lik amžinai“ ar vieną naujausių superhitų – vos per kelis mėnesius platformoje „Youtube“ beveik pusę milijono peržiūrų surinkusią ir radijo stočių apdovanojimus gavusią „Mėlynakę“.

Ne mažiau svarbus Kastyčiui ir vaizdas. Jis puikiai žino, ką jo koncertuose turi matyti žiūrovai, todėl pats daug dėmesio skiria vizualiems sprendimas, šviesoms ir, žinoma, kostiumams.

Apgalvodamas kiekvieną savo pasirodymą iki menkiausių detalių, atlikėjas aukštus reikalavimus kelia ir sau, ir kartu su juo dirbantiems profesionalams. Todėl visi jo koncertai neatsiejami nuo kokybiško atlikimo, techninių sprendimų ir nenumaldomos energijos, kuria spinduliuoja pats senelis.

„Arenų erdvė suteikia daugiau galimybių, todėl ir mano idėjos bei norai dideli. Aš noriu, kad kiekvienas atėjęs į mano turo koncertą ne tik atsipalaiduotų, dainuotų ir šoktų, bet ir aikčiotų iš nuostabos! Aš pats jau nenustygstu vietoje, kaip tai bus gerai! Laukiu visų!“ – būsimu turu „Taip“ džiaugiasi Kastytis Kerbedis.

Kastyčio Kerbedžio turo „Taip“ koncertai įvyks: gruodžio 4 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 12 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje, gruodžio 19 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 25 d. Panevėžio „Cido“ arenoje ir gruodžio 29 d. Šiaulių arenoje. Bilietai prekyboje – nuo vasario 14 d. 10 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)