Ne kartą sakęs, kad gyvenime jam svarbiausia meilė, Kastytis Kerbedis ir vėl įrodė, kad moka ne tik mylėti, bet ir dainuoti meilę. Savo kūryboje dainininkas atskleidžia, koks įvairiapusiškas tai yra jausmas – nuo graudinančių ir melancholiškų kūrinių iki dainų, tarsi nešančių klausytoją ant sparnų. Tokia yra ir „Mėlynakė“ – energinga, jausminga, pozityvi ir neleidžianti nustygti vietoje!

Naujoji daina iškart pelnė atlikėjo gerbėjų, negailėjusių teigiamų atsiliepimų, simpatijas, kai kurie gyrėsi jau išmokę ir dainos tekstą. Internete ji jau perklausyta daugiau nei 11 tūkstančius kartų ir susilaukė daugiau nei po 350 reakcijų tiek „Facebook“, tiek „Youtube“ platformose. Ir tai tik šios dainos sėkmės pradžia!

Kaip rašoma spaudos pranešime, gyvai naujausią dainą pirmieji išgirs vilniečiai Kastyčio Kerbedžio koncerte gruodžio 5 d. koncertų salėje „Compensa“, kiek vėliau – gruodžio 27 d. – atlikėjas ją tikrai atliks ir koncerte Palangoje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)