Penktadienį startuoja vakarėlių serija „Dr.Who Luxury“. Ji apibendrins tai, ką klubas gali pasiūlyti geriausio, tad pasitinkama iškėlus abu nykščius į viršų. Vakarėlių asai, kurių setai ir šou yra tapę kokybės sinonimu, suvienys savo jėgas, kad patiektų svaiginantį emocijų kokteilį po žaižaruojančiais „Dr.Who“ sietynais.

„Dr.Who Luxury“ naktį grotuvais dalinsis abu klubo rezidentai – DJ Justin Beat ir DJ Driule XL, gražiuose “Pure Star Management” šokėjų kūnuose netilps svaiginanti energija, dėmesį prikaustys flairingo triukai už baro bei šokiai ant baro. Publikai prisistatys hitais turtingą programą žadanti naujoji klubinės muzikos diva Q.A, o incognito pageidavęs išlikti veikėjas dovanos progą gyvai išgirsti neoficialųjį klubo himną „Sky and Sand“.

Šeštadienį į „Dr.Who“ sugrįžta Lukas ir Dūnis su atnaujintu projektu „Club Hits Show Live”. Justin Timberlake, Timbaland, “Black Eyed Peas”, “DMX”, Lil Wayne, Chris Brown hitų kaleidoskopą duetas papildė šokių aikštelių sprogmenimis iš Calvin Harris, “LMFAO”, “Avicii” ir kitų atlikėjų repertuaro.

Kitą savaitę “Dr.Who” jau įkvėps pilnus plaučius pavasariško oro. Visą kovo mėnesį klubas dedikuos moterims ir merginoms. Dėmesys joms neapsiribos kovo 9-ąją įvyksiančių “apolonų” iš Ukrainos – šou grupės “Pride” – pasirodymu. Merginų itin laukiamas mėnesio renginys – kovo 10 d. įvyksiantis paskutinysis šiemet Klaipėdoje Vaido Baumilos koncertas.
“Pasistengsime, kad visą kovą mūsų draugių lauktų malonios staigmenos ne tik klube, bet ir įvairiose kitose vietose Klaipėdoje – nuo gėlių ir grožio salonų iki jaukių kavinaičių”, – kalbėjo “Dr.Who” atstovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją