Alan Walker, ISAK – „Sorry“

Naujausias Alano Walkerio kūrinys ne tik išjudins kūną, bet ir primins, kaip šokome prieš daugiau nei metus. „Sorry“ vaizdo klipas yra skirtas akimirkoms, kurias praradome 2020 metais.

Riton, Nightcrawlers, Mufasa, Hypeman – „Friday“

„Friday“ yra neabejotinas penktadienio hitas, kuris pakerėjo pasaulį. Prie jo prisidėjo ir „Grammy“ laimėtojas Riton, ir nepailstantis hitų kūrėjas Johnas Reidas iš „Nightcrawlers“. Be abejonės, ir Mufasa su Hypeman. Šis duetas perdarė legendinį kūrinį „Push the Feeling On“, tapusį socialinio tinklo „TikTok“ sensacija pernai.

Tokio Hotel, VIZE – „White Lies“

Kone jaunimo kultu tapusi vokiečių poproko grupė „Tokio Hotel“ po staigiai užgriuvusios sėkmės darė netgi kelias pertraukas, po kurių grįžo gerokai pasikeitę. Pasižiūrėkite, kaip naujas skambesys ir išvaizda leido „Tokio Hotel“ pradėti naują kelią.

Marshmello, Imanbek, Usher – „Too Much“ (Alle Farben remiksas)

Bendras trijų žvaigždžių – po kauke besislepiančio prodiuserio Marshmello, hito „Roses“ remiksu pasaulio muzikos topus sprogdinančio kazacho Imanbek ir balsingojo ritmenbliuzo atlikėjo Usherio – kūrinys yra tikra sensacija... O tai, kad šio superhito remiksą kūrė talentingasis vokietis Alle Farben jam prideda tik dar daugiau spalvų. Sunku nejudėti per šio kūrinio priedainį.

Bon Entendeur, Tina Charles – „I Love To Love“

Prancūzų „I Love to Love“ vaizdo klipas įamžino istorinį įvykį, kai buvo uždarytos visos pasilinksminimo vietos. Klipas privers prisiminti naktis, kai galėjome šokti minioje, tačiau tuo pačiu įkvėps pajudėti ir vienumoje.

Martin Garrix, Tove Lo – „Pressure“

Tris kartus geriausiu pasaulio didžėjumi pripažintas olandų muzikos prodiuseris Martinas Garrixas šiemet sugrįžta ne vienas, o kartu su švede Tove Lo. Abiem atlikėjams „Pressure“ simbolizuoja naują muzikinę kryptį. Kol naktiniai klubai užverti, pasigarsinkime šį vakarėlių naujoką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)