Lengvas, melancholiškos nuotaikos kūrinys kalba apie svarbą mėgautis akimirka, kuri yra čia ir dabar. Galimybė įprasminti save kūryboje Karolinai visada buvo itin svarbi gyvenimo dalis. Šimtai tūkstančių sekėjų socialiniuose tinkluose ir išskirtinis jų įsitraukimas, milijoninės peržiūros „Youtube“ kanale, darbas televizijoje, muzikos kūryba yra puikus įrodymas, kad jai tai įgimta.

„Nusprendžiau paskirti vakarą kūrybai prie mikrofono. Tai man – neįprasta, todėl iš pradžių buvo nejauku, bet pasitikiu Dominyku ir manau, kad mums visai neblogai pavyko. Tikrai nesitikėjome, kad per vakarą įrašysime visą dainą, tačiau kitą dieną ją perklausiusi, pamaniau, kodėl tuo nepasidalinti ir su savo sekėjais?“ – sako Karolina.

Kūrinį prodiusavo K. Meschino mylimasis, geriau žinomas kaip reperis OG Version. „Studijoje praleidžiu didžiąją savo laiko dalį, todėl turiu sukūręs nemažai mano klausytojams dar nepristatytų beatų. Drauge jų klausant, Karolinai vienas ypač patiko. Mums pasirodė, kad ši melodija atitinka esamą nuotaiką ir pradėjome improvizuoti. Kol kas eksperimentuojame su Karolinos stiliumi, todėl nenustebkite, jei išgirsite ir daugiau kūrinių“, – dalijosi kūrybiniu procesu Dominykas.

Animaciją kūriniui kūrė grafikos dizaineris Domantas Jurevičius.

DELFI primena, kad dar praėjusių metų rudenį skirtingais keliais pasukę K. Mescino ir Remigijus Daškevičius kurį laiką apie savo išsiskyrimo priežastis nekalbėjo, kol galiausiai jiedu paviešino atvirą laišką, kuriame prakalbo apie judviejų skyrybas. Netrukus po to ėmė sklisti kalbos, kad neseniai su Remiu išsiskyrusi mergina užmezgė santykius su jo geriausiu draugu D. Ježeriu-OG Version.

Aistras kurstė, kad Remis ir OG version buvo geriausi draugai grojantys toje pačioje grupėje „Flying Saucer Gang“. Karolina patvirtino, kad ji ir Dominykas yra pora, tačiau neigė, kad su juo ėmė susitikinėti dar esant santykiuose su Remiu.

Tuo pačiu metu Remis su grupe išleido vaizdo klipą „Šaukštai po pietų“, šiepiantį draugo išdavystę. O OG Version neliko skoloje ir pateikė savo atsaką į draugo kritiką, atsakė savo daina „Žmonės nesupras“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)