Festivalyje ir jo prieigose būriuojasi eilės žmonių, norinčiųjų išvysti ryškiausius renginio pasirodymus. Gausi publika nestokoja nei geros nuotaikos, nei šypsenų ir noriai pozuoja renginio fotografams.

Ilgasis savaitgalis lepina geru oru, todėl dauguma festivalio dalyvių nusimeta drabužius ir pasipuošia maudymosi šortais, kostiumėliais ar bikiniais.

Be to, dalis festivalio dalyvių nepamiršo ir ryškių atributų, kurie juos išskyrė iš minios. Pavyzdžiui, pripučiamo gelbėjimosi rato ar iš toli akį traukiančių aksesuarų.

Visa tai ir dar daugiau lankytojų galerijoje:

Praūžus pirmajai festivalio „Karklė“ dienai – „apšilimui“, pažadėjusiam įspūdingą savaitgalį, antroji diena buvo pasitikta su lūkesčiais. Pastarieji liko patenkinti su kaupu – antrąją dieną nestigo nei muzikinio, nei pramoginio veiksmo – 4-iose festivalio teritorijoje įsikūrusiose scenose siautėjo kontrastingi muzikiniai vėjai ir žibėjo ryškiausios užsienio ir Lietuvos žvaigždės, subūrusios daugiatūkstantinę minią.

Tarp pasirodžiusių – tamsiosios elektronikos šaukliai „Solo ansamblis“, populiarioji roko grupė ba. su Benu Aleksandravičiumi priešaky, sausakimšai scenos prieangius užpildžiusi Jessica Shy. Didžiojoje scenoje daugiatūkstantinę minią sukvietė vienas didžiųjų festivalio muzikinės eilutės vardų – hito „Rampampam“ atlikėja Minelli, o gerokai sutemus čia pat spindėjo scenos karalienė Džordana Butkutė ir savo kūrybą dovanojo muzikos prodiuseris, didžėjus „Ten Walls“.

Dar daugiau įvaizdžių ir festivalio akimirkų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją