Šokių muzikos mėgėjams: Kygo – „Golden Hour“

Šokių muzikos žvaigždė Kygo po trijų metų pertraukos pristato savo trečiąjį albumą pavadinimu „Golden Hour“. Hitus kartu su Tyga, Zara Larsson, „One Republic“ ir daugeliu kitų savo trečiajam albumui įrašęs Kygo žengia papildomą žingsnį ir kviečia į pasaulinį „Golden Hour“ albumo pristatymo festivalį internete.

Pasaulinė „Golden Hour“ premjera ir festivalis internete įvyks gegužės 29 d., 23 val. čia.

Eksperimentinės muzikos mėgėjams: Diplo Presents Thomas Wesley Chapter 1: Snake Oil

Šokių muzikos legenda ir vienu geidžiamiausių visų laikų prodiuserių tituluojamas Diplo nenustoja stebinti – pristato ilgai lauktą country muzikos albumą. Tą pačią dieną kaip ir Kygo albumą išleidžiantis Diplo taip pat gali pasigirti įspūdingu atlikėjų sąrašu. „Snake Oil“ išgirsite ir Noah Cyrus balsą, ir „Jonas Brothers“, ir ekscentriškąjį Orville’ą Peck’ą bei kitus talentingus atlikėjus.

Lo-fi miegamojo muzikos mėgėjams: powfu – „poems of the past“

Dvidešimtmečio kanadiečio powfu hitas „death bed“ vien „YouTube“ turi virš 100 mln. peržiūrų, tad ir jo EP albumui „poems of the past“, kuris išėjo gegužės 29 d., gerbėjai neabejotinai turi daug lūkesčių. Beje, šio jaunuolio kūryba patikėjo net ir pasaulinės žvaigždės, tokios kaip „Blink 182“, kurie panoro talentingojo kanadiečio remiksų.

Repo mėgėjams: Future – „High Off Life“

Šiame albume išgirsite bene didžiausias naujos kartos repo legendas: nuo Traviso Scotto iki Young Thug. Nenuostabu, kad „High Off Life“ jau dabar pripažįstamas sėkmingiausiu Future darbu (iš viso reperis išleido aštuonis albumus). Vien jo singlas su žymiuoju Drake’u „Life is Good” turi pusę milijardo perklausų „YouTube“ ir tik kiek mažiau „Spotify“ platformoje. Tad galbūt neveltui Future kartais vadinamas „vyriškąja Beyonce versija“?

Indie roko mėgėjams: „The Strokes“ – „The New Abnormal“

Šios premjeros „The Strokes“ gerbėjai laukė septynerius metus. „The New Abnormal“ buvo įrašytas legendomis apipintoje „Shangri La“ studijoje Malibu, kurioje savo pasaulinius hitus įrašė tokios žvaigždės kaip „Red Hot Chili Peppers“, Lady Gaga, Adele, Lana Del Rey ir daugybė kitų. Beje, nors naujausias „The Strokes“ albumas „The New Abnormal“ pavadinimą gavo dar iki globalinės pandemijos, šių dienų kontekste jis atrodo tik dar labiau savalaikis.

Country muzikos mėgėjams: Noah Cyrus – „The End of Everything“

Skandalistės Miley Cyrus jaunesnioji sesuo 20-metė Noah Cyrus šiuo metu išgyvena produktyvų laiką ir vos prieš savaitę pristatė EP albumą „The End of Everything“ Nors ne taip seniai buvo laikas, kai ji dėl sesers populiarumo slėpėsi nuo smalsuolių akių ir neturėjo nieko bendro su muzika, šiandien Noah Cyrus pati yra daug kartų platininių įrašų autorė bei atlikėja. Tačiau laikas šešėlyje paliko pėdsakų: „Didelė dalis dainų albume yra apie širdgėlą, susitaikymą su savimi, depresiją, nerimą“, – prieš daugiau nei mėnesį sakė Noah.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)