Nepakartojamas Ingos balsas, gyvo garso grupė „Vairas“ ir muzika tiesiai iš širdies į širdį – pranešime spaudai žadama, kad publikos lauks nuostabus vakaras. Paklausta, kuo pradžiugins savo gerbėjus – naujais kūriniais ar hitais tapusiomis dainomis, I. Valinskienė atsako: „Vasaros programą sudariau pati. Iš archyvo iškapsčiau tokių dainų, kurių klausytojai galbūt nėra girdėję, tačiau aš jas labai myliu. Be abejonės, skambės ir hitais tapusios dainos. Išgirsite įvairių kūrinių – nuo mano karjeros pradžios iki pastarųjų metų“.

Inga save vadina introverte, prisijaukinusia sceną.

„Kiekvienas lipimas į sceną, kad ir kaip dėtumeis drąsi, laisva, nesuvaržyta, yra stresas. O aš streso prisibijau. Tačiau ši būsena trunka tik tol, kol užlipi į sceną. Tuomet įsijungia kažkoks mygtukas, stresą pakeičiantis adrenalinu, kurio semiesi iš žiūrovo akių, jų palaikymo, buvimo šalia, iš jų šypsenų, iš to, kad jie atpažįsta kai kurias dainas ir dainuoja kartu. Tas virsmas – nenusakomas jausmas. Sceną prisijaukinau ir labai myliu savo klausytojus. Karantino pauzė užtruko. Pasiilgau gyvo bendravimo, dainavimo drauge, kai energija scenoje randa atsaką žiūrovų veiduose“, – laukdama pasimatymo su gerbėjais mintimis dalinasi I. Valinskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)