Kalbėdama apie savo artimiausius karjeros planus nėštumo laikotarpiu, pramogų O. Pikul-Jasaitienė atskleidė, kad ant scenos nebelips jau nuo vasario mėnesio, o iki gegužės planuoja vesti TV laidą. Be vienos narės nuo vasario

liks net dvi itin šalyje populiarios ir užsakovų graibstomos merginų muzikos grupės – „
“ ir
.

Atvirai savo planais apie šeimos pagausėjimą dalijasi ir pernai santuoką su Deivydu Zvonkumi sukūrusi kita „Pop Ladies“ narė Katažina Zvonkuvienė. Vasarą iškelti vestuves su savo sužadėtiniu Evaldu Norkevičiumi planuoja ir Liepa Mondeikaitė.

DELFI kalbinta grupės „Pop Ladies“ lyderė Natalija Bunkė tikino, kad permainos asmeniniuose merginų gyvenimuose jos nė kiek negąsdina, o naujų grupės narių ji ieškoti neplanuoja.

„Esame įpratusios koncertuoti ir trise. Iš principo grupėje yra šešios narės ir reikalui esant jos gali vienos kitas pakeisti“, – DELFI sakė N. Bunkė, prisimindama Baibą Skurstenę-Serdiukę ir Moniką Kvietkutę-Šedžiuvienę.

Paklausta, ar nebijo, kad gandrai gali aplankyti pusę grupės narių iš karto, N. Bunkė jautėsi rami: „Vienu metu pas visas gandrai gal neatskris, bet jeigu taip nutiktų, tada ir ieškotume sprendimo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)