K. Westyo daina „Gone“ iš 2005 metų albumo „Late Registration“ šią savaitę debiutavo 18-oje topo vietoje. Dainą visi prisiminė po to, kai Marina Shifrin ją panaudojo vaizdo klipe apie sprendimą išeiti iš darbo, kurį svetainėje „YouTube“ peržiūrėjo 15 mln. žmonių.

Filmuką mergina kūrė filmuodamasi skirtingose savo darbovietės vienoje Taivano animacijos bendrovėje vietose. Filmavimo metu biuras buvo tuščias. Merginos tikslas buvo visiems pranešti, jog ji išeina iš darbo.

K. Westo daina niekada nebuvo išleista kaip singlas. Dabar ji išgyvena tikrą renesansą. Kaip skelbia Nielsen SoundScan, per savaitę daina buvo atsisiųsta 9 tūkst. kartų.

„Streaming Songs“ tope „Gone“ pakiloo į 4-ąją vietą, atsidūrė 6-oje „Hot R&B/Hip-Hop“ topo vietoje ir 4-oje „Rap Songs“ topo pozicijoje.
Daina „Gone“ – penktasis geriausias K. Westo debiutas tope iš 59.

Daina „Gone“ įrašyta kartu su Cam'ron ir Consequence.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)