„Šiame albume sudėti skambesiai leis klausytojams pasinerti į magišką pasaulį, kurį muzikos virpesiai padės susikurti vaizduotėje. Nuo lengvo glostančio vėjo pievose iki begalybės jausmo kalnuose. Gyvenimo filosofines hipotezes narpliojantys tekstai ir amžinybės skambesį sukuriantys instrumentų tembrai“, – pranešime spaudai sako atlikėjas.

Naujoji daina parašyta Japonijos tematika.

„Japonijos kultūra ir jų jausmų vaizdavimas mene mane visada labai žavėjo ir žavi. Todėl pabandžiau ir aš sudėti jausmus vaizdingais apibūdinimais į dainą,“ – teigė Justinas.

Justinas Stanislovaitis – dainininkas, profesionalus aktorius, dainų tekstų ir muzikos autorius, grupės „Justin 3“ siela ir įkūrėjas. Jis - televizinio projekto „Mes vieno kraujo“ ir „Eurovizijos“ nacionalinių atrankų finalininkas. Justino dainos skamba ne tik Lietuvos, bet ir daugybės pasaulio radijo stočių eteriuose - „BBC Radio One“, „Capital Fm“, „Heart Fm“, „Kiss FM“ ir kt. Dabar Justinas Stanislovaitis kuria dainuojamąją poeziją ir įrašinėja religinę muziką, bei vykdo įvairiausius tarpkultūrinius projektus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)