„Rašyti ir prodiusuoti dainas šiam projektui buvo labai smagus procesas, – pranešime spaudai sako atlikėjas. - O suburti kūrėjus iš skirtingų disciplinų ir žanrų buvo pati maloniausia šio darbo dalis. Galiausiai, sukurti tai, kas tinka filmui, tačiau gali egzistuoti ir atskirai nuo jo, buvo iššūkis, bet jis suteikė ir daug gerų emocijų, ypatingai laikas su nuostabiais atikėjais, kurie ir padėjo viską sustatyti į vietas.“

„Trolls World Tour“ garso takelyje taip pat galėsite išgirsti Kellly Clarkson, Andersoną Paką, HAIM, Mary J. Blige ir daugelį kitų žinomų vardų.

„Trolls World Tour“ yra filmo „Troliai“ tęsinys, kaip ir garso takelis. Abu albumus prodiusavo J. Timberlake'as.

Pirmojo garso takelio hitas „Cant's Stop the Feeling!“ ant kojų pakėlė visą pasaulį, susižėrė daugybę apdovanojimų ir netgi keturis kartus tapo platininiu, o kaip seksis „The Other Side (from Trolls World Tour)“?

Įvertinkite:

SZA, Justin Timberlake – The Other Side

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)