Populiarusis dainininkas mėgavosi saulės spinduliais Los Andžele įsikūrusiame išskirtiniame golfo aikštyne. O prispyrus reikalui vyrukas nepasidrovėjo pasislėpti už medžio ir nusišlapinti.

Nuotraukose matyti, kaip ši 28-erių metų amžiaus popmuzikos žvaigždė juokdamasi ieško vietelės, kur galėtų patogiai nusilengvinti, o draugas jam pirštu parodo į netoliese augantį augalotą medį.

Tuomet kruopščiai suderintais kreminės spalvos šortais ir marškinėliais pasidabinęs J. Bieberis atsisega kelnes ir diskretiškai ištuština savo šlapimo pūslę. Nusilengvinęs kanadiečių atlikėjas negaišuodamas grįžta į golfo aikštelę. Paparacų kadrus galite išvysti paspaudę čia.

Greičiausiai nereiktų stebėtis, kad J. Bieberis visai nesidrovi viešoje vietoje nusimauti kelnių: jo sutuoktinė Hailey Bieber neseniai tinklalaidėje „Call Her Daddy“ viešai paatviravo apie audringą poros seksualinį gyvenimą.

Laidos vedėjai Alexandrai Cooper jauna moteris ne tik prisipažino, kad seksas trise jų porai „netinka“, bet ir atskleidė, kad jiems labiau patinka intymūs santykiai vakarais, o jos mėgstamiausia sekso poza – šuniuku. Anot Hailey, neseniai ketvirtąsias vestuvių metines pažymėję sutuoktiniai „įdėjo daugybę pastangų“, siekdami sukurti „nuostabų pasitikėjimą vienas kitu ir tarpusavio ryšį.“

Nors šįkart Justinas netruko išspręsti persipildžiusios šlapimo pūslės problemėlę, garsenybę pastaraisiais mėnesiais ėmė kamuoti ne vienas sveikatos sutrikimas.

Šį rugsėjį du „Grammy” apdovanojimus pelnęs atlikėjas paskelbė, kad turės atšaukti likusią pasaulinio koncertų turo „Justice” dalį, nes susidūrė su sveikatos komplikacijomis dėl jį užklupusio Ramzio-Hunto sindromo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)