„Būna, grįžti iš renginių paryčiais, kitą dieną vėl anksti keliesi, kažkur važiuoji, kažką darai ir galiausiai ateina laikas, kai turi sau leisti išeiti į miestą su savo mėgstama muzika ausyse, pamiršti darbus ir tiesiog pasinerti į netikėtumus ir naujus įspūdžius“, - tikina dainininkas.

Ko gero, kiekvienas yra bent kartą tai patyręs, kai nieko neplanuojant ir neapgalvojant, įvyko kažkas labai įdomaus ir įsimintino. „Tokią akimirką, emociją stengiausi užfiksuoti ir dainoje, ir su visa komanda pabandėme tai parodyti vaizdo klipe“, - sako Jurgis Brūzga.

Pasak jo, vaizdo klipo kūrybinis procesas taip pat buvo panašus į dainos pagrindinę mintį - spontaniškas ir nenuspėjamas: „Dirbom su “Yellow Pee” komanda, kurios iki tol nepažinojome, tad net ir nebuvo aišku, ko tikėtis ir kaip viskas pavyks. Bet kuo toliau, tuo labiau matėme, kad rezultatas bus tikrai puikus“.

Kaip visada, šis tas įdomaus liko ir už kadro.

„Vaizdo klipe nemažai dėmesio skiriama merginai, su kuria mano personažas bando susipažinti, užmegzti ryšį. Viskas atrodo paprasta - žvilgtelėti, nusišypsoti, apkabinti, bet būnant laimingai vedusiu ir tokių pažinčių jau ne vienerius metus nebemezgančiu, sukurti tos nedrąsios pirmos pažinties momentus buvo tikrai nelengva“, - atvirai prisipažino dainininkas. Ar ta istorija baigėsi laiminai? „Ir taip, ir ne - pamatysite patys“, - šypsosi Jurgis Brūzga.

Jurgio Brūzgos dainos „Tai, ko nori“ vaizdo klipas:

Visgi kūrybos rezultatu dainininkas patenkintas. „Dalyvavau visame kūrybiniame procese - nuo dainos idėjos iki vaizdo klipo filmavimo ir tai, ką matau ir girdžiu dabar, man patinka. Žinoma, už kadro lieka visa komanda, kurios dėka ir pavyksta sukurti gražius dalykus.

Pirmiausia, ačiū Mariui Leskauskui ir Andriui Kairiui už muziką ir tekstą čia Lietuvoje bei Benny Steele už Atlanto už aukščiausio lygio garso suvedimą. Labai smagu, kad prie vaizdo klipo prisidėjo ir mano geras bičiulis Paulius Šinkūnas, kuris pagelbėjo kur kas daugiau, nei tik režisūros ar choreografijos klausimais.

Žinoma, ir Kęstutis Bidva bei Mantas Kazlauskas iš „Yellow Pee“, grimo meistrai iš „Makeup Your Life“. Ir galiausiai, būriui kitų žmonių, kurie atėjo, buvo, prisidėjo, bet tiesiog negaliu visų jų čia išvardinti - ačiū visiems!”, - dėkoja dainininkas ir kviečia išgirsti ir pamatyti „Tai, ko nori“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)