„(My Heart Beats) Staccato“ sukūrė Kristinė Praulina, Valteris Sprūdžis, Kasparas Ansonas. Kūrinys gimė praėjusiais metais kūrybinėje stovykloje Rygoje, o galutinai buvo įrašytas šių metų kovo pradžioje Jurgai lankantis Rygoje. Šią savaitę vėl į Rygą sugrįžusi Jurga „(My Heart Beats) Staccato“ pristatė tiesioginėje Latvijos televizijos ryto laidoje. Dainą jau galima išgirsti skambant ir Latvijos radijo stotyse.

Jurgos apsilankymas Latvijos televizijos rytinėje laidoje:

„Pasitaikė puiki galimybė įrašyti kūrinį, kurį parašė kiti autoriai. Ypač, kai tai tokia puiki daina“, – spaudos pranešime sako Jurga. „Jau kurį laiką neturėjau iššūkio atlikti kitų parašytą dainą ir jis užklupo mane pačiu laiku „Staccato“ pavidalu. Man labai patinka šios dainos priedainis. Ir net jei klausytojai nežinos, ką reiškia žodžiai „staccato“ ir „legato“, jie lengvai supras dainos prasmę tiesiog prisimindami tą tyrą jausmą, kai esi įsimylėjęs.“

Jau dabar naują Jurgos atliekamą dainą galima rasti „iTunes“, „Amazon“, „Deezer“ ir kitose platformose, ateinančią savaitę ji pasirodys „Spotify“. Planuojama įrašyti ir lietuvišką šio kūrinio versiją.

Praėjusiais metais Jurga išleido savo septintąjį solinį albumą „Not Perfect“, kurį pristatė radijo singlai „Bro“ ir „Reikalingi“. Šiemet Jurga surengė albumą pristatantį koncertų turą „Not Perfect“. Kūriniu „(My Heart Beats) Staccato“ dainininkė pradeda naują savo kūrybinį etapą, tad klausytojai dar šiemet gali tikėtis daugiau malonių staigmenų iš Jurgos.

Jurga – „(My Heart Beats) Staccato“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)