„Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas patikino, kad jūros liga jų nekamavo, tačiau netrūko ekstremalių pojūčių, tad koncertas Paryžiuje tapo puikia treniruote prieš pasirodymą Klaipėdos kelte.

„Barža stovėjo prie Notre Dame de Paris, o kai mes grojome ir praplaukdavo turistinis laivelis, pagauti mikrofoną kartais buvo sudėtinga“, - su juoku prisiminė Maksas.

Penktadienio vakarą „Biplanų“ koncertinis keltas plaukė Kuršių Mariomis iki Kiaulės nugaros salės, kurioje ne tik kelto keleivių, bet ir atlikėjų laukė ypatingi pojučiai – jis ėmė greitai suktis tai į vieną, tai į kitą pusę. Pasukę atgal koncerto dalyviai grįžo prie švyturio, kur romantiškai palydėjo saulę.

„Sunku objektyviai vertinti, bet žiūrovai buvo patenkinti mūsų koncertu, teko du kartus kartoti. Aplinka įpareigojo, kad koncertas būtų šiltas, gražus, todėl vyko betarpiškas bendravimas su žiūrovais“, - džiaugėsi pašnekovas.

„Vis tik, Pabaltijyje gyvename ir Baltijos jūra mums – artimas dalykas. Aišku, baisu supošlinti tą dalyką, nes kai kurie atlikėjai dainuoja apie jūrą kopose, bet, ko gero, mes taip nedarysime“, - įsitikinęs „biplanas“.

DELFI reportaže - daugiau įspūdžių iš koncerto ir atlikėjų komentarai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją