„Toli gražu ne kiekvienos ambasados darbuotojai taip veržiasi į susitikimus su į Lietuvą atvykstančiais muzikantais. Matyti, kad per savo ilgametę karjerą Julio Iglesias pelnė didžiulę savo tėvynainių pagarbą ir meilę“, - pranešime spaudai pasakojo koncertą organizuojančios bendrovės „City Concert“ projektų vadovas Ramojus Reimeris.

Pasak jo, artėjantį antradienį įvyksiantis Julio Iglesio koncertas turėtų pradžiuginti jo gerbėjus – arenoje bus sumontuota speciali aparatūra, apšvietimas, pastatyti du dideli ekranai.

Tačiau galvosūkiu tapo techniniai reikalavimai garsui – šiuo atžvilgiu atlikėjas labai kruopštus. Renginio įgarsinimu besirūpinanti bendrovė „Eurostar“ specialią aparatūra atsigabens iš Lenkijos. Pasak jų, techniškai tai vienas sudetingiausių šių metų renginių.

„Kiek nerimaudami laukėme atlikėjo maisto ir gėrimų pageidavimų sąrašo. Tačiau kai jį gavome, gerokai nustebome – pasirodo, Julio Iglesias fantastiškais įgeidžiais nepasižymi“, - šyptelėjo Ramojus Reimeris.

Vietoje prabangaus šampano ar viskio – negazuotas geriamas vanduo. Vietoje austrių ar šviežių omarų – vaisiai ir niekuo neišsiskiriantis valgiaraštis. Vienintelis prabangos dalykas – neprailgintas „Bentley“ limuzinas, kuriuo Julio Iglesias iš oro uosto atvyks į „Siemens areną“. Ir vis dėlto garsusis širdžių ėdikas pasistengė, kad jo vizitas nevirstų kuklia multimilijonieriaus viešnage. Į Vilnių Julio Iglesias atskris asmeniniu lėktuvu, kurį valdys net trys pilotai. Pernai estrados legenda nepagailėjo 45 milijonų dolerių ir įsigijo kanadiečių bendrovės „Bombardier“ pasididžiavimą – privatiems asmenims skirtą lėktuvą „Global Express XRS“.

Tai viena greičiausių šios klasės lėktuvų pasaulyje, kuriems kelyje nuo Niujorko iki Tokijo reikia vos kartą nutūpti pasipildyti degalų atsargas.

Dainininkui buvo sukurtas specialus „Bombardier Global Express XRS“ modelis – parinktas atitinkamas dizainas, lėktuvo salone dominuoja atlikėjo mėgstamiausia smėlio spalva. Lėktuve įrengta ir atitinkama patalpa vynui su specialia sistema, leidžiančia joje sukurti vyno rūsiui identišką atmosferą ir temperatūrą.

Tad skrisdamas savo lėktuvu Julio Iglesias gali mėgautis ypatingais Prancūzijos bei Ispanijos vynais. Lėktuve įrengtas miegamasis, taip yra du vonios kambariai – vienas įgulai, kitas dvylikai lėktuvu galinčių skristi keleivių.

„Bombardier Global Express XRS“ dainininkui turėjo atsieiti 37 milijonus dolerių, tačiau jam pageidaujant, buvo įrengtos papildomos įmantrios elektroninės navigacijos bei komunikacijos sistemos, estrados garsenybės kišenę palengvinusios papildomais 8 milijonais dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją