Jovita savo klausytojų ratui pristato jau ne pirmą solinę dainą: ši – metus laiko brandinta ir į dienos šviesą išleista gan paprastu pavadinimu - „Leisk”. Tačiau pats kūrinys slepia kur kas sudėtingesnius išgyvenimus, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, rašoma pranešime spaudai.

„Priverstinai sustojus darbams, teko patirti daug emocijų: nuo liūdesio ir depresijos iki kūrybiškumo bei naujų idėjų.

Šiuo metu visuomenė yra stipriai susiskaldžiusi, jaučiasi nemažai pykčio ir skausmo, o taip norisi tikėti, kad tikrai viskas bus gerai: būtent tokia šios mano pačios kurtos dainos idėja.

Manau, kad kiekvienam svarbu turėti savo namus, savo ramybės vietą, mylėti ir būti mylimam, nenustoti tobulėti ir stengtis vardan geresnės ateities. Labai tikiu, kad būtent tai daro žmogų geresnį. Taip norisi dalintis pozityvumu ir šiluma, nors, prisipažinsiu, ir pačiai kartais to trūksta”, - mintimis, gimusiomis rašant kūrinį, dalijasi atlikėja.

Jovitos dainų „bagaže” nemažai patriotinių, kariškų dainų, mat dainuojanti aktorė iš tiesų ištekėjusi už kariškio.

„Esu kariškio žmona, o tokios dainos – puikus būdas prisidėti prie tarnavimo mūsų šaliai ir tuo pačiu būti arčiau jo”, – sako Jovita.

Dainos autorė džiaugiasi gražiu bendradarbiavimu su scenos kolega Arvydu Martinėnu-Vudžiu, sukūrusiu dainai aranžuotę. Vaizdo klipo idėjos įgyvendinimui ji pasikvietė operatorę Nataliją Syčinskają.

Dainininkė liko patenkinta išpildyta dainos vizija tiek muzikine, tiek vaizdo prasme ir laukia ne tik šios dainos premjeros, bet ir debiuto televizijoje: ji vaidins vasaros viduryje pasirodysiančiame LNK seriale „Muilo drama”.

Na, o kol televizinė drama pakeliui, išklausykite ir įvertinkite Jovitos atliekamą dainą „Leisk”!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)