Jaunasis muzikos kūrėjas iš Vilniaus populiarumo susilaukė dar 2020 m., kuomet išleido plačiai tarp melomanų nuskambėjusį kūrinį „Cepelininis dangus“ - šiuo metu ši Joseph June daina Spotify platformoje turi jau daugiau nei 140 tūkst. perklausų, rašoma pranešime spaudai. Atlikėjas, išleidęs dar keletą panašaus stiliaus ir sarkazmo kupinų kūrinių, ėmėsi kurti savo pirmąjį pilno metro albumą. Jame - jau visai kitokio skambesio dainos.

Debiutinis Joseph June „Self“ albumas - tarsi muzikanto savirefleksija. Giliuose apmąstymuose apie santykius ir kasdienybę paskendusio kūrėjo mintys bei nesibaigiantys klausimai sau. Visas albumas tarsi nepastovių ir įvairialypių emocijų junginys.

„Mano tikslas yra paveikti klausytojus savo muzika, priversti juos pajausti, susimąstyti“, - teigia atlikėjas.

Atlikėjo kūryba neapsiriboja vienu muzikiniu žanru, tad ir šis albumas pasižymi ypatinga žanrų samplaika - dainose girdimas hip hop, r&b bei alternative pop skambesys. Kaip pats atlikėjas teigia, jis neriboja savęs ir nuolat bando atrasti naujus saviraiškos būdus, todėl kiekvienas jo kūrinys vis kitoks.

„Kuriu tokią muziką, kuri man pačiam patinka ir verčia mane gerai jaustis“, - sako Joseph June.

Naujausią Joseph June albumą „Self“ nuo šiandien galima išgirsti visose muzikos pasiklausymo platformose, o ištikimiausi klausytojai šį dainų rinkinį gali įsigyti ir CD formatu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją