Jaunasis muzikos kūrėjas Joseph June, kalbėdamas apie savo kūrybą, dažnai pamini, kad nenori, kad jo muzika taptų vienkartinė kaip kramtomoji guma, o kaip tik priverstų pamatyti įvairiapusišką gyvenimą.

Toks ir naujasis jo kūrinys, pavadinimu „Vacuum“. Dainoje atlikėjas kalba apie siekimą atsiriboti nuo visuomenės brėžiamų rėmų, negatyvumo ir leisti sau atsiskleisti visomis spalvomis.

„Kartais atrodo, kad būtų geriau gyventi vakuume, kur tavęs niekas neliečia, niekas tau netrukdo, o tik leidžia siekti savų tikslų“, - apie pagrindinę dainos mintį pranešime spaudai pasakoja Joseph June.

Pasak kūrinio autoriaus, nors daina ir nėra pripildyta teigiamų emocijų, jos skambesys priverčia šokti ir išsilaisvinti - būtent dėl to atlikėjas ir pasirinko šį kūrinį „Eurovizijai“.

Kalbant apie pasirodymą nacionalinės „Eurovizijos“ atrankose, atlikėjas prisipažįsta, jog jaudulys jį aplanko, tačiau tos akimirkos, kai pagaliau lips ant scenos ir turės galimybė pristatyti šį kūrinį savo klausytojams laukia labiau nei savo gimtadienio ar kitos šventės.

„Aš tikiu savo pasirodymu, į jį sudėta daug energijos ir laiko. Šįmet scenoje būsiu su šokėjais Brigida ir Mariumi - visi daug dirbome, kad žiūrovams parodytume puikų pasirodymą“ - nekantrauja atlikėjas.

Paklaustas, kokio rezultato „Eurovizijos“ atrankose tikisi šiemet, Joseph June atsako nedvejodamas: „Tikiuosi praeiti į pusfinalį, po to į finalą, o tada ir laimėti. Žinoma, kad man labai patinka daina ir pats pasirodymas, todėl noriu jį parodyti kuo didesniam ratui žmonių”.

Jospeh June pasirodymą nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje klausytojai galės išvysti jau sausio 21 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją