Balandžio 2 dieną Jungtinėse Valstijose buvo parodytos pirmosios ištraukos iš J. Lopez naujojo singlo „Dance Again“ vaizdo klipo. Gašlūs žvilgsniai, daug nuogo kūno ir seksualūs žaidimai – visa tai galima pamatyti 42 metų pop deivės naujame vaizdo klipe. Tokią nuotaiką dainininkei sukurti padėjo dabartinis jos draugas 24 metų Casperas Smartas.

Taip J. Lopez tarsi nori parodyti visam pasauliui, kokia laiminga ji jaučiasi su naujuoju draugu. Muzikinio klipo premjera įvyks balandžio 5 dieną.

Tai ne pirmas kartas, kai J. Lo muzikiniam klipui prieš kameras stoja su vyru, kurį myli. Anksčiau ji yra nusifilmavusi su Benu Afflecku. Jennifer ir 39 metų aktoriaus romanas netgi turėjo pavadinimą - „Bennifer“. Taip pat ji yra dainavusi su buvusiu vyru Marcu Anthony.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją