Prieš koncertą 25-erių metų atlikėja prisipažino besijaudinanti, tačiau į sceną žengė drąsiai, pasipuošusi rožine suknele, aukštakulniais bei pasidabinusi neatsiejama jos įvaizdžio detale jau tapusiais veido papuošalais. Nepaisant alinančio karščio, atlikėja aktyviai šoko ir dainavo beveik pusantros valandos, rašoma pranešime spaudai.

Atlikėja pasirodymą pradėjo keliomis angliškomis dainomis, tarp kurių atliko ir žinomo amerikiečių atlikėjo Khalido dainą „Location“. Netrukus scenoje pasirodė ir pirmasis vakaro svečias Rokas Jančiauskas, kartu su Jessica sudainavęs hitą „Stadionai“, o vėliau išvydome ir atlikėjus Nombeko Augustę bei Silvester Belt.

„Į sceną noriu pakviesti paskutinį vakaro svečią“, - pasirodymui einant į pabaigą prasitarė Jessica Shy, - „Tai žmogus, su kuriuo turiu nuostabią draugystę. Kartu parašėme apie 20 dainų, o išleidome tris“.

Netrukus scenoje susirinkusieji išvydo atlikėją Justiną Jarutį, su kuriuo Jessica atliko dainas „Tu Palauk“, „Alright“ ir naująjį hitą „Rugpjūtis“, kurio žodžius, atrodė, žinojo visi iki vieno koncerte susirinkę žiūrovai.

Pasirodymo metu Jessica Shy atliko ir klausytojų jau pamiltų kūrinių, ir visiškai naujų bei niekur dar negirdėtų dainų, o koncerto pabaigoje pakartotinai sudainavo dainas „Rugpjūtis“ bei „Rožė“. Po renginio atlikėja savo socialiniuose tinkluose rašė: „Ačiū, kad buvote kartu. Esu nepaprastai laiminga“.

Koncerto akimirkos:

Jessicos Shy koncertas buvo trečiasis iš penkių miesto festivalio „Vilnius ORE“ pasirodymų. Pirmadienį VU Botanikos sode įspūdingą koncertą surengė Linas Adomaitis, o antradienį Vingio parką sudrebino šių metų Eurovizijoje penktąją vietą užėmusi Ukrainos elektro-folko grupė „Go_A“.

Ketvirtadienio vakarą VU Botanikos sode pasirodymą surengs unikalieji „Beissoul & Einius”, penktadienį festivalį „uždarys“ išskirtinio balso savininkė Evgenya Redko. Šis atlikėjos koncertas bus paskutinė galimybė šią vasarą Vilniuje išgirsti naująją E. Redko programą.

„Vingio parko Botanikos sode teko lankytis dar prieš kelerius metus draugų vestuvėse. Iš tikrųjų ta erdvė yra tokia graži ir nereali, kad mes ten pirmąkart atvažiavę su vyru Asi atsisukom vienas į kitą ir sakom: „mes turim čia pakoncertuoti kada nors“. Todėl labai smagu, kad tai pagaliau įvyks. Pamatysite šokių ir dainų tiek iš pirmo, tiek iš antrojo albumo“, - su nekantrumu prieš koncertą pasakojo atlikėja.

„Pamatysite ir Asi, bet jis bus priešais sceną – rūpinsis garsu ir vaizdu, o su manimi bus šokėjai, su kuriais dabar daug repetuojame. Treniruotės tikrai nelengvos, bet po treniruotės viduje taip šilta ir gera pasidaro. Turime ir naują gitaristą. Labai laukiu koncerto. Įdomu, kaip viskas susižiūrės gamtoje“, - pridūrė E. Redko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)