„Nusprendžiau sukurti kažką naujo, tokio, ko mano muzikinėje karjeroje iki šiol nebuvo. Šis singlas – tai dalis mano naujojo albumo, kuris bus pripildytas mistikos, lietuvių tautosakos ir visiems puikiai pažįstamų pasakų, kurias mes taip mėgome vaikystėje. Tiesa, viskas atrodys ir skambės daug šiuolaikiškiau ir moderniau. Labai džiaugiuosi, kad su visa komanda pavyko įgyvendinti vieną pagrindinių tikslų – sujungti primirštą dalelę istorijos ir šiuolaikinį požiūrį į pasaulinės muzikos industriją“, – naujuoju savo kūriniu džiaugiasi Jessica Shy.

Naujausia Jessicos Shy daina užburia nuo pirmųjų akordų, o mistikos kupiname vaizdo klipe galima įžvelgti vienos žymiausių lietuvių liaudies pasakų „Eglė žalčių karalienė“ motyvų. Garsi dainininkė neslepia – ją šiam kūriniui įkvėpė Lietuvos auksu tituluojamas gintaras.

„Kai dirbome prie naujojo kūrinio man pasąmonė tiesiog automatiškai ėmė diktuoti žodį gintaras, būtent aplink jį pradėjo rutuliotis visa vizija. Įkvėpta lietuviškos pasakos, istorijos ėmiau vis labiau įsivaizduoti dainos žodžius, vaizdo klipą ir, manau, mums pavyko sukurti unikalų kūrinį. Vaizdo klipe pasakojama istorija, apie tai, kaip nenusakoma meilė mane vedą pas Žilviną, kuris yra nepasiekiamas toli jūroje, seserys manęs nepaleidžia ir priešinasi vienam stipriausių jausmų žemėje. Visa ši istorija išpildyta su specialiai kurtais įvaizdžiais, kad viskas atrodytų labai stilingai ir moderniai.“

Jessica Shy atskleidžia, kad jau netrukus pasirodysiantis jos antrasis muzikinis albumas su naujausia jos daina „Dėl tavęs“ bus labai susijęs konceptualiai ir išduoda paslaptį, kad tai nustebins ne vieną jos gerbėją: „Manau, kad norint būti unikaliu dainininku, kūrėjui nereikia vaikytis pasaulinių madų, stengtis kažkam įtikti laiko patikrintom populiarumo strategijom, reikia vadovautis širdimi, nuojauta ir dabar mano muzikinis konceptas labai aiškus. Tikiuosi, kad klausytojai įvertins mano naują kūrinį, jis jiems taps artimas ir netrukus galėsiu pasidalinti labai išpuoselėtu ir mistika pripildytu albumu.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją