Trečiadienį Justė lankėsi DELFI TV studijoje, kur oficialiai pristatė savo ypatingąją premjerą.

Su atlikėja DELFI kalbėjosi apie iššūkius filmavimų metu, pasikeitimus jos karjeroje ir artimiausius planus užkariauti pasaulį.

„Kiek čia darbo įdėta ir svajonių, vilčių, bemiegių naktų, nervų. Negaliu patikėti. Susipažinkime dar kartą“, – prieš premjerą kalbėjo dainininkė.

„Londone aš įrašinėju savo svajonių studijoje su savo svajonių prodiuseriu. Kažkada ėjau prie „Soho“ ir pasakiau, kad kažkada aš ten dirbsiu. Gyvenu dabar svajonės išsipildyme. Tikiuosi, kad tai nėra galutinis taškas. Manau, kad ties šia premjera, su naujomis dainomis aš tik keliausiu toliau. Tai bus atpažįstama mano dalis, tačiau kartu tai bus staigmena ir pasikeitusi aš, mano muzikinis žanras. Tai naujas oro gūsis, tikiuosi, kad manęs laukia pasaulis. Daug prasikankinau, praverkiau – 15 metų scenoje yra šiokia tokia patirtis. Esu pirmame laiptelyje savo svajonės išsipildyme“, – DELFI sakė atlikėja.

Su naujuoju muzikos klipu Jazzu savo gerbėjams siunčia rimtą žinią – tai naujas jos etapas karjeroje, nes dainininkė planuoja savo talentu užkariauti pasaulį.

„Nieko niekam neįrodinėju. Lietuvoje mes turime labai daug talentingų muzikantų, menininkų. Turime didžiulę bazę. Su muzika mes prisikuriame daug barjerų savo galvose. Yra pasakymas, kad žmogus gali viską. Ilgai savimi nepasitikėjau, bet dabar manimi pasitiki žmonės, kurie yra profesionalai, visa galva aukščiau. Nepaisant to, nėra viskas įmanoma taip lengvai. Reikia daug darbo,. Man buvo pasakyta, kad man pasauliniame muzikos versle bus sunkiau, nes esu lietuvė. Tai yra uždara rinka. Aš visą laiką save įsivaizdavau, kaip pasaulietę, norėjau dainuoti, kuo platesnei auditorijai. Visada tikėjau, kad muzika žmones vienija. Su laiku supratau, kad geriausia investicija yra į save“, – kalbėjo pašnekovė.

„Aš manau, kad mano gerbėjų būrys Lietuvoje yra didžiulis. Aš su jais visada kontaktuoju, kalbuosi, manau, kad jie žino, kad aš galiu būti visokia. Galiu būti aštri, jautri. Aš niekada nieko neslėpiau. Muzika yra išraiška, per kurią išjaučiu savo gyvenimą. Taip, kurį laiką mano kūryba buvo lyriškesnė, tačiau dabar jaučiu drąsą kalbėti apie daug kitų dalykų. Kažkam tai nepatinka – ir gerai. Vis tiek noriu tai daryti ir išdrįsti. Šioje dainoje kalbama apie naujas civilizacijas, prigimtį, muziką-religiją, apie sistemą, kuri kartais mus žlugdo. Mano dainos yra gyvenimiškos. Žmogus yra labai spalvingas. Artistui reikia stebinti savo publiką. Aš dešimtmetį buvau gana stabili. O dabar pasaulį matau šiek tiek kitaip. Sutikau Anthony Marshal, su kuriuo mes dabar kuriame. Jis man padeda sudėti savas mintis į dainą. Manau, kad mano klausytojai yra intelektualūs, plačiai žiūrintys į pasaulį ir tikiu, kad jie puikiai supranta, kad žmogus yra daugialypis. Žinau, kad būsiu priimta. Jeigu aš nusiskutau galvą ar pradėjau daugiau šokti, tai nieko nekeičia – aš likau tokia pati“, – tikino ji.

Justė Arlusaitė Jazzu pristato naują vaizdo klipą

Klipas buvo filmuotas užsienyje, dykumoje. Nors Jazzu talkino profesionalūs kaskadininkai, šokėjos, atlikėja susidūrė su keliais iššūkiais.

„Šokis buvo vienas didžiausių iššūkių. Repetuodavau apie penkias valandas. Kartu su šokėjomis pasirodysime ir M.A.M.A scenoje. Šokti yra sudėtingas reikalas. Scenoje aš nemažai judu, tačiau šįkart viskas buvo kitaip. Reikėjo viską daryti vienu metu – dainuoti, šokti, atkreipti dėmesį į detales. O mes visa tai dar filmavome dykumoje. Dulkės, karštis... Buvo sunku“, – prisipažino dainininkė.

Naujausias dainininkės vaizdo klipas kainavo solidžią sumą – 100 tūkst. eurų.

Pirmasis gyvas dainos „Wild“ atlikimas įvyks penktadienį, M.A.M.A apdovanojimų scenoje.

Jazzu klipą „Youtube“ tinkle žiūrovai išvydo šiek tiek vėliau. Pirmiau jį buvo galima išvysti DELFI TV studijoje. Pamatyti jį galite paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1678)