Milžiniška eilė į koncertą šį kartą D. Montvydą dar labiau džiugino, nes gerbėjai tarp gausybės „Sostinės dienų“ renginių pasirinko būtent jo muziką.

„Šis koncertas mums su grupe buvo tarsi įvertinimas, kad tai, ką darome, ką kuriame ir kaip tai atliekame yra išgirsta. Ir manau, kad pažadą tiek Kaunui, tiek Vilniui ištesėjau – buvo taip karšta, kad koncerto metu žadėtas lietus taip ir nepasirodė,“ – pranešime spaudai šypsosi Donatas.

Šis koncertas buvo ne tik verčiantis judėti ir „užkuriantis“ publiką, bet ir kupinas jautrių akimirkų, ypač akustiškai atliekant kai kurias dainas. Tik akyliausieji gerbėjai galėjo pastebėti nesuvaidintas atlikėjo emocijas dainos „Viskas bus gerai“ metu.

„Atliekant paskutinį kūrinį euforija ir suvokimas, koks esu laimingas, galėdamas būti ant scenos ir turėdamas tiek gerbėjų, paėmė viršų,“ – trumpai tepasidalino atlikėjas apie dainos metu išriedėjusią ašarą.

Koncerto metu skambėjo tokie kūriniai, kaip „Nieko verta“, „No Strings“, „Žiūrėk, ką padarei“ bei visai neseniai pristatytos ir jau spėjusios hitais tapti dainos “Kol vakaras ilgas“ ir „Kai nieko kito nelieka man“ iš busimo atlikėjo albumo.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)