Kaip teigia atlikėjas, ši daina dar vienas laiptelis svajonės link ir dar viena jo asmeninė istorija, rašoma spaudos pranešime.

„Šiuo metu kiekvienas iš mūsų jaučiasi vienodai, daugiau ar mažiau, su galimybių pasu ar be jo, – juokauja atlikėjas. – Dabar visi galime prijausti vienas kitą labiau nei bet kada, juk daugelis iš mūsų neturėjo galimybės pasimatyti su artimaisiais, teko prisitaikyti prie karantino sąlygų, išmokti gyventi su naujomis taisyklėmis ir juk tikrai buvo lengviau nei bet kada pasakyti – jaučiamės vienodai.“

Vilius Popendikis, jaunosios kartos dainininkas, gali pasidžiaugti ne viena savo autorine daina, o tarp jų ir keli puikiai žinomi lietuviški hitai tokie kaip: „Tu man šiek tiek patinki“ ir „Ji mergina“. Atlikėjas atvirauja apie artimiausius planus, kuriuose yra ir jo paties koncertai.

Prie atlikėjo Viliaus naujausios dainos kūrybos prisidėjo ir artimi bičiuliai, vieni garsiausių Lietuvos muzikos prodiuserių Edgaras Žaltauskas ir Kasparas Meginis, kurie savo kišenėje turi ne vieną lietuvišką hitą, Rolandas Venckys – Innomine, JP Braddok bei atlikėja, dainų kūrėja Paulina Paukštaitytė.

Viliaus Popendikio naujausią dainą „Jaučiamės vienodai“ galite išgirsti jau dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)