Šio vaizdo klipo autorius yra pats Travisas kartu su režisieriumi White Trash Tyler, kuris yra filmavęs Kardashianų šeimos gyvenimo realijas, taip pat legendinį Kanye West vaizdo klipą „Famous“, rašoma „Sony Music“ pranešime spaudai.

Singlo „Franchise“ klipo lokacija – taip pat ypatinga. Tai – legendinio NBA krepšininko namai, o tiksliau – rūmai. Lyg svorio šiais T. Scotto naujienai būtų nepakankamai – šį kūrinį jis atlieka kartu su įspūdinga suknele iš gėlių pasipuošusia dainininke M.I.A. ir jaunimo numylėtiniu reperiu Young Thug.

„M.I.A. yra mano viena mėgstamiausių atlikėjų šioje žmonijoje“, – specialiame interviu su Zane Lowe savo simpatijomis britų reperei dalinosi Travisas Scottas.

Travis Scott, Young Thug, M.I.A. – „Franchise“

„Franchise“ vaizdo klipo premjera pirmiausia įvyko „IMAX“ kino teatruose prieš pat Oskaro laureato Christopherio Nolano filmo „Tenet“ seansus, o dabar galima jį pamatyti jau ir internete. Beje, pastarajam filmui Travisas Scottas taip pat sukūrė dainą pavadinimu „The Plan“.

Travisas Scottas šiuo metu yra vienas sėkmingiausių reperių pasaulyje. Kiekviena jo naujiena stebina idėjomis. Pavyzdžiui, kiek anksčiau įvyko virtuali singlo „The Scotts“ premjera jaunimo itin pamėgtame kompiuteriniame žaidime „Fortnite“. Į virtualų reperio koncertą susirinko beveik 28 mln. unikalių „Fortnite“ žaidėjų visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją