Dainininkui Donatui Montvydui metų pabaiga išties sėkminga. Prieš keletą dienų garsus atlikėjas buvo nominuotas ne vienoje M.A.M.A. muzikos apdovanojimų nominacijoje, o šventiniu laikotarpiu dar laukia paskutiniai koncertai, kuriuose, atrodo, kad gerbėjų bus pilnutėlės salės.

Antradienio vakarą sostinės publikai Donatas surengė itin jaukų pasirodymą, kuris nuo šou arenose skyrėsi kaip diena ir naktis. Šį kartą ore tvyrojo šventinės nuotaikos, jaukumas ir visai kitaip skambantys garsiausi dainininko kūriniai. Pasiklausyti koncerto atvyko ir artimiausi Donato žmonės – žmona Veronika kartu su judviejų dukra Adele ir dainininko tėtis.

Koncerto metu atlikėjas nestokojo pokštų, ypatingai publiką prajuokino Donato pasakojimas apie dukros Adelės reakciją į pasikeitusią šukuoseną. „Kaip matote, mano galvoje yra pokyčių. Įsėdau į mašiną, pasisveikinau su dukra, o ji sako – tėti, atrodai kaip mergaitė. Apsidžiaugiau, nes vaiką nustebinti sunku“, - klausytojams pasakojo atlikėjas.

Vilniaus publikai garsus dainininkas pateikė ir netikėtų staigmenų – scenoje pasirodė žinomo muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ trečiojo sezono nugalėtoja Justina Budaitė – Junà ir šiais metais šiame projekte besivaržanti Monika Marija Paulauskaitė. Su pastarąja mergina Donatas pasirodė duetu ir atliko kūrinį „Beneath your beautiful“.

Koncertas buvo ypatingas ir dėl specialiai sukurtos scenografijos, kuri Vilniaus Kongresų rūmus pavertė dar jaukesniais ir dvelkiančiais prieššventine atmosfera.

Tai buvo vienas iš paskutiniųjų šiais metais atlikėjo surengtų koncertų, jau gruodžio 26 d., per pačias Kalėdas, dainininkas Donatas Montvydas surengs didžiausią šiais metais šou Kauno „Žalgirio“ arenoje, kuris pavadintas intriguojančiu pavadinimu „Kalėdos LIVE Cirkas“. O gruodžio 30 d. Palangoje, Kurhauzo koncertų salėje įvyks paskutinysis akustinis koncertas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)