J. Starinskaitė skuba raminti, jog jos muzikinė karjera grupėje „Saulės Kliošas“ tęsiasi. „Saulės Kliošas“ visada yra ir bus mano šeima. Kartu su jais užaugau, kūriau savo muzikos istoriją“, – sakė ji.

„Tačiau pajutau, jog atėjo metas pristatyti kažką visiškai savito „Take a walk with me“ – tai pirmas savarankiškas J. Starinskaitės darbas. Noriu parodyti tai, kokia muzika šiuo metu gyvenu, ir su kuo norėčiau sieti savo vardą – kokybišku skambesiu ir vaizdu“, – pridūrė dainos atlikėja ir teksto autorė.

Pasak J.Starinskaitės, „Take a walk with me“ – tai vizuali interpretacija, kuria atlikėja kviečia pasivaikščioti po jos gyvenimą. „Noriu, kad tas žmogus, kuriam dainuoju, pamatytų mane ir mano pasaulį tokį, koks jis yra. Kad jame gali būti ir linksma, ir liūdna, ir vieniša“, – pasakojo ji.

Aplankė kone penkiasdešimt Lietuvos kampelių

Kūrinio vaizdo klipo filmavimo darbai truko visą rudenį, per šį laikotarpį klipo kūrėjai kartu su atlikėja aplankė kone penkiasdešimt Lietuvos vietų.

Pasak vaizdo klipo idėjos autoriaus ir režisieriaus Pijaus Vėberio, siekta „Take a walk with me“ vaizdą paversti kuo kinematografiškesnį ir nenaudoti jokių specialiųjų efektų. „Lankėmės Vilniaus, Trakų, Kauno apylinkėse, išmaišėme Dzūkiją. Filmavome įvairiose lokacijose pradedant laukine gamta ir baigiant industrine aplinka. Norėjome, kad vietos nebūtų iš karto atpažįstamos, o paslaptingos“, – teigė P.Vėberis.

Jo teigimu, daug puikių kadrų liko nepanaudoti. Vienas tokių apmaudą kelia ir pačiai atlikėjai. „Buvo spalio pabaiga. Iš klipo kūrėjų sulaukiau skambučio, jog turėsiu išsimaudyti ežere. Po ilgų įkalbinėjimų sutikau. Atvykome į Trakus ir aš, vilkinti kiek per dideliu hidrokostiumu kritau į ledinį vandenį. „Buvo pati šalčiausia mano patirtis, kainavusi daug nervų ir sveikatos, o juokingiausia tai, kad šio kadro taip ir nepanaudojome!”, – juokėsi J.Starinskaitė.

„Bet panaudojome kitą labai gražų kadrą, kai kamera buvo po vandeniu. Iš dienos filmavimo – sekundė klipe. Taip jau būna“, – šypsojosi P.Vėberis.

„Daina daug kartų keitėsi, tačiau tikrai esu patenkinta galutiniu variantu. O šis klipas jai suteikia labai įdomių spalvų“, – džiaugėsi J.Starinskaitė, neatmetanti galimybės ateityje išleisti ir solo albumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)