Renginio metu scenoje pasirodys daug kviestinių lietuvių ir užsienio svečių, jau dalyvavusių vienoje ar kitoje Jurgio Didžiulio #reanimacijos akcijoje.

„Per šį koncertą į sceną pakviesime visą #reanimacijos kolektyvą – buvusius ir būsimus pacientus. Tai bus interaktyvus renginys, kuriame įtrauksime ir publiką“, – pasakojo Jurgis Didžiulis.

Šį rudenį jau buvo reanimuoti žmonės, ryte einantys į darbą, kur su fitneso treneriu Jeanu Claudu buvo atliekama rytinė mankšta. Taip pat su akordeonistu Martynu Levickiu buvo kelta nuotaika piko metu transporto kamščiuose stovintiems žmonėms bei su reperiu Roku Jama Grajausku Kriaunų miestelyje buvo trasformuota šalia bibliotekos esanti erdvė, kuri tapo vieta rengti parodoms. Visose šiose meninėse intervencijose skambėjusias dainas klausytojai galės išgirsti ir pasirodymo „Tamsta“ klube metu.

Koncerte taip pat skalbės kūriniai iš solinio Jurgio Didžiulio albumo „Intro / Extro“ bei „InCulto“ laikų hitai. Jurgis Didžiulis vakaro svečiams ruošia interaktyvų, reanimacijos nuotaika spinduliuojantį vakarėlį, kuriame nebus stebėtojų, o visi taps dalyviais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)