Kadangi A. Pojavis neturi nei vadybininkų, nei komandos, dauguma „eurovizinių“ reikalų Lietuvoje rūpinasi LRT. Lietuvos delegacijos vadovas Audrius Giržadas DELFI pasakojo, kad rengtis konkursui per atstumą nėra lengva. Tačiau pirmieji žingsniai - jau žengti.

"Kadangi Andriaus su nuomotu smokingu į Švediją nesiųsime, aprangos detales deriname su vienų mados namų dizaineriu. Jis pažadėjo sukurti keletą eskizų, kaip jis įsivaizduotų atlikėją scenoje. Tačiau kol galutinai su juo nesutarėme, nenorėčiau garsiai sakyti jo pavardės", - pasakojo A. Giržadas.

LRT taip pat planuoja surengti A. Pojavio paramos koncertą, kuris turėtų vykti vasario viduryje.

"Tokį jau rengėme ir Sashai Song, ir Donatui Montvydui. Surinktų pinigėlių A. Pojavio pasiruošimui „Eurovizijai“ beveik ir pakaktų. Žinoma, konkursas yra tokia bala, kurioje niekada nesimato dugno. Tačiau jei rengsime kuklų pasirodymą, iš paramos koncerto surinktų lėšų turėtų užtekti", - tikino A. Giržadas.

Tiesa, šiuo metu Italijoje esantis A. Pojavis DELFI portalui pasakojo, kad A. Giržadas davė jam atlikti nemažai biurokratinių užduočių ir svečioje šalyje.

"Todėl dabar kas rytą lakstau su popieriais į muzikos agentūrą. Deja, biurokratijos neišvengsi ir čia. Mano manymu, tinkamai pasiruošti Lietuvos atstovavimui Švedijoje reikia ne tik surinkti pakankamai lėšų, sukurti patrauklų dainos pateikimą, bet ir pajausti nuoširdų Lietuvos žmonių palaikymą", - neabejoja A. Pojavis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)