Kokybė šiame klube visada reiškia geriausią šokių muziką, kuria Naujųjų metų naktį rūpinsis klubinėtojų pamėgtos įrašų kompanijos „Lithuania HQ“ didžėjai „Dwin & Echo“ ir Matto, taip pat sostinę vienai nakčiai į pajūrį iškeisiantis „Exit Vilnius“ rezidentas Roxtr. Antrajame klubo aukšte šeimininkaus stilingasis Averjano.

Žiemos miegu tokiu metu paprastai besimėgaujantis klubas šiemet jau pilnai pasiruošęs. Viskas, pradedant dailiaformėmis šokėjomis, naujausia šildymo sistema ir specialiaisiais efektais, gražuole rūbininke ir baigiant skaniausiais kokteiliais, patikrinta ir paruošta.

„Mūsų nuolatiniai lankytojai, mėgstantys patogumą ir prabangą, taip pat jau pasiruošę. Liko dar keturios dienos, o nerezervuoti VIP stalai likę vos keli. Tiems, kas lankosi „Exit vasaros rezidencijoje“ nuo pirmųjų dienų, viskas labai paprasta, nes žino, kad gali tikėtis tik paties geriausio laiko. To atvažiuoja specialiai pas mus kiekvieną vasarą“, - pasakojo išskirtinio renginio organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją