Pirmosios festivalio nakties svečiai užkėlė stebėtinai aukštą kartelę: į šventę atvyko „Eifelio bokštas“, ateivis, lėktuvo pilotas, imperatorius, policininkas ir daug kitų herojų. Ištikimiausi dalyviai į temą pažvelgė išties atsakingai.

Perukai, įvairių formų ir spalvų akiniai, išblizgintys veidai, įspūdingas makiažas – visa tai meistriškai maskavo žmonių tapatybes. Pasirinkti vaidmenys atsispindėjo ir per jų šokių judesius, tarsi suteikė pasitikėjimo savimi. „Pudra“ virto podiumu, kuriame techno ritmu buvo demonstruojami vienas už kitą įdomesni įvaizdžiai. Aprangos stilius priminė vaizdus iš Nevados dykumoje vykstančio meno ir muzikos festivalio „Burning man“.

Po pirmos madų demonstracijų nakties, antroji stebino ne kostiumais, bet žmonių mase, tarp kurių nemaža dalis buvo nepasiruošusių. Nors festivalio feisbuko paskyroje buvo aiškiai nurodyta, jog „bilietas negarantuoja patekimo į renginį jeigu esate nepasiruošęs“, tačiau vakarėlio metu, panašu, buvo įleidžiami visi. Net festivalio sumanytojas Marius Lucka nesistengė parodyti savo svečiams gero pavyzdžio ir visas tris naktis rengėsi pakankamai įprastai.

Trečiąją, paskutinę „Medaus mėnesio“ naktį publika skyrė vakarėliui. Atrodė gerokai stipriau atsipalaidavusi, mažiau dėmesio kreipė į blizgučius ir įvaizdį – mieliau pasidavė sunkesnės techno muzikos garsams, kurie drebino visą Nidos pajūrį iki pat vėlyvo ryto.

Renginio svečiai ir akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)