Renginį ves Kelly Osbourne, Jennifer Hudson ir Heidi Klum. Scenoje koncertuos kantri stiliaus ansamblis „Lady Antebellum“.

Manoma, kad šiemet daugiausia apdovanojimų susirinks reperis Macklemore ir Ryanas Lewisas. Antroje vietoje pagal apdovanojimų skaičių – Justinas Timberlake‘as ir Taylor Swift – po 5 apdovanojimus.

Primename, jog pernai įvyko jubiliejinė 40-oji apdovanojimų ceremonija. 2012 m. nugalėtoju tapo Justinas Bieberis su trimis apdovanojimais, antroje vietoje – Nicki Minaj su dviem apdovanojimais, po vieną apdovanojimą gavo Rihanna, Adelė ir T. Swift.

AMA 2014 m. ceremonijai artėjant siūlome prisiminti ryškiausias ankstesnių 40-ies ceremonijų akimirkas.

1974 m., kai AMA vyko antrą kartą, ceremoniją vedė tuomet 16-metis Michaelas Jacksonas ir 17-metis aktorius Donny Osmondas. Tada apdovanojimus gavo Bingas Crosby, Steve‘as Wonderis ir Diana Ross.

1990 m. AMA įsiminė tuo, kad apdovanojimų sunkiojo metalo stiliaus kategorijoje atsiimti atėjo visi „Guns‘n‘Roses“ nariai. Jų padėkos kalba baigėsi necenzūriniais žodžiais.

1994 m. buvo sėkmingi Whitney Houston. Po vaidmens filme „Asmens sargybinis“ ir naujo albumo ji gavo daugiausia apdovanojimų visoje jų istorijoje – aštuonis.

2003 m. AMA įvyko net du kartus. Pirmos ceremonijos herojais tapo Osbourne šeima, sukūrusi TV realybės šou apie savo gyvenimą MTV eteryje, antros – atlikėjas Kid Rock.

2004 m. neigiamos reakcijos sulaukė Anna Nicole Smith, pirmą kartą pasirodžiusi viešumoje apsvaigusi. Po AMA 2004 internete ir televizijoje pasipylė parodijos apie ją. Na bet tada niekas nežinojo, ką dar iškrės „Playboy“ žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)