„Labai ačiū visiems, kad palaikote ir rašote, diskutuojate, bei džiugiu, jog suradau daugybę naujų žmonių, kuriems patikau. Labai tuo džiaugiuosi! Jei atvirai? Dėjau ir buvau dėjęs ant tos „Eurovizijos“ ir visų purvinų ir durnų dalykų, taisyklių... Sutarčių nepasirašiau, viskas baigėsi, galiu kalbėti. Nepaklusau taisyklėms, sakiau, ką galvoju, atėmė ir pakeitė dainą... Ar taip galima? Dabar nebesvarbu – pralaimėjau, reiškia negalima. Aš neiškritau – mane išmetė. Gyvenimas tęsiasi. Mes dar susitiksime, jei neisiu dirbti buhalteriu, gal gana dainuot?“, – negailėdamas kritikos organizatoriams požiūrį į dainų konkursą dėstė atlikėjas.

Ketvirtoje „Eurovizijos atrankų laidoje T. Juodsnukis atliko dainą „Factory hearts“. Komisijos dainininko pasirodymas nesužavėjo.

„Buvo neaišku, ar nori padainuoti švelniau, ar griežčiau“, – nutarė G. Zujus. I. Norkūnienė pastebėjo, kad daina atlikėjui buvo „nepatogi“. R. Zilnio teigimu, pasirodymas buvo neblogas, tačiau dainininkas – užstrigęs pop roko stiliuje, kurį jam reikėtų keisti. „Neatsimenu, kad atranką būtų laimėjęs atlikėjas, įsikibęs į mikrofono stovą“, – pastebėjo muzikos apžvalgininkas. „Arba ne Tado vakaras, arba ne Tado daina, arba buvo per mažai laiko“, – galimas nesėkmingo pasirodymo priežastis spėliojo D. Užkuraitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (636)