Šiurpioje medžiagoje matyti, kaip reperis, kurio tikrasis vardas ir pavardė yra Rakimas Hasheemas Allenas, guli kraujo klane, apsuptas restorano „Roscoe`s Chicken & Waffles“ apsaugininkų bei darbuotojų, rašo musictimes.com.

Iš vaizdo įrašo matyti, kad pasklidus žiniai, jog reperis buvo pašautas, jis tebebuvo dar gyvas ir kovojo dėl savo gyvybės.

Anot leidinių „Los Angeles Times“ ir TMZ, reperis mirė ligoninėje.

Los Andželo policijos departamentas patvirtino, kad šūviai aidėjo Pietų Los Andžele, tačiau nurodyti aukos tapatybę jie atsisakė.

Užpuolimo metu reperis buvo pasimatyme su savo mergina Stephanie Sibounheuang. Prie jo priėjo nežinomas įtariamasis su revolveriu ir pareikalavo atiduoti vertingus daiktus.

Pasak Los Andželo policijos kapitonės Kelly Muniz, „jis šovė į auką ir pro šonines duris nuskubėjo į savo automobilį, o tuomet spruko iš automobilių stovėjimo aikštelės“.

Ji teigė, kad PnB Rockas galėjo tapti taikiniu dėl savo juvelyrinių dirbinių. Dėl daugybės šautinių žaizdų, kurias patyrė per susišaudymą, 13 val. 59 min. jis buvo paskelbtas mirusiu.

Užpuolikas kol kas dar nenustatytas ir nesulaikytas. TMZ duomenimis, hito „Selfish“ atlikėjas buvo vienintelis taikinys, nes niekas kitas restorane nenukentėjo.

Manoma, jog pagrindinė reperio klaida buvo socialiniuose tinkluose pažymėti vietą, kurioje jis tuo metu yra.

„Twitter“ vartotojai puolė diskutuoti apie šį siaubingą incidentą, ir vienas vartotojas parašė: „Pašaliniai galvoja, kad Los Andžele yra linksma ir įdomu. Populiarumas nėra vertas tavo gyvybės“.

Kitas „Twitter“ vartotojas paragino reperius liautis demonstravus savo pinigus ir papuošalus, kur tik jie eitų.

„Reikia liautis demonstravus papuošalus ir pinigus, nes visur būna alkanų žmonių, kurie neturi ko valgyti ir neturi ko prarasti. Būkite saugūs“.

Pagarbą muzikantui atidavė Nicki Minaj, Drake`as ir Jake`as Paulas.

PnB Rockas buvo gimęs Filadelfijoje, bet augo Los Andžele.

Jam buvo vos 19 metų, kai išgirdęs Drake`o albumą „Take Care“, pajuto norą kurti muziką. 2014 metų birželį pasirodė jo debiutinis kūrinių rinkinys, o 2015 metais jis sudarė sutartį su „Atlantic Records“.

Dar kitais metais žurnalas „Rolling Stone“ jį įvardijo kaip vieną iš „dešimties naujų atlikėjų, kuriuos reikia žinoti“.

PnB Rockui buvo 30 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)