„Albumas nešiotas, laikytas stalčiuje, vėl ištrauktas, vėl padėtas. Nebuvo paprasta peržengti tą vidinę sieną, kur nepasislėpsi nei po personažu, nei po projekto formatu. Ir vis dėlto albumas gimė“, - pranešime spaudai atvirauja charizmatiškoji Inga.

Kovo 23 dieną įvyksiantis koncertas pavadinimu „Mano vienintelis“, pasak dainininkės, ilgai svarstyta ir matuota idėja, kuriai realizuoti prireikė nemažai laiko ir pastangų. Šiandien I. Jankauskaitė yra užtikrinta savo sprendimu ir turi ką papasakoti savo klausytojams.

„Suprantu, kad tai labai ambicingas žingsnis, tačiau tuo pat metu jaučiu tą „kada, jei ne dabar“. Noriu dalintis dabar jau savo dainomis, kalbėtis, bendrauti su žiūrovu, kurį tiek metų jaučiu per kameros akį“, - teigia moteris.

Kauno „Žalgirio“ arenoje Inga žada sujungti visus savo talentus ir sukurti itin jaukų ir jausmingą vakarą, kurio metu nuskambės laiko patikrinti kūriniai iš dainininkės ankstesnių albumų bei naujojo albumo dainos, kurias pastaruoju metu ir kūrė. Tiesa, žavingoji atlikėja žada, kad vakaro metu bus ne tik dainos, bet ir tikros istorijos.

„Visada noriu, kad koncertas nebūtų tik dainų rinkinys. Jungiu jas į vientisą istoriją, papildytą pokalbiais, juoku ir, be abejo, improvizacijomis“, - intriguoja I. Jankauskaitė.

Ypatingame I. Jankauskaitės koncerte „Mano vienintelis“ kartu su talentingąja moterimi žada pasirodyti ne vienas scenos partneris bei bičiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)