Iš asmeninės patirties gimusi daina yra skirta atlikėjos vyrui. Vis dėlto dainininkė tiki, jog šis kūrinys bus artimas kiekvienam, kuris myli, yra mylėjęs ar bent kartą gyvenime sutikęs stipriai palaikantį žmogų. Pasak Ievos Zasimauskaitės, palaikymas ir pasitikėjimas yra ypač svarbūs baimės akivaizdoje. Taigi iš karto buvo aiški ir vaizdo klipo vizija. Klipas, kelionių organizatorių „Itaka“ dėka, nufilmuotas nuostabioje Fuerteventura saloje, yra tarsi Ievos dienoraštis, kuriame užfiksuotos labai asmeniškos dainininkės patirtys. Šviesūs, optimizmu dvelkiantys vaizdai pasakoja, kaip atlikėja įveikia savo didžiausias baimes – vandenį ir aukštį.

„Visos baimės yra mūsų galvose. Jos visos yra įveikiamos, tereikia turėti stiprų palaikymą – žmogų, kuris dovanoja saugumo jausmą. Kai myli, pasitiki kitu, tuomet tiki ir savimi. Atsiranda jausmas, jog gali įveikti viską, net tai, kas iš pradžių atrodo neįmanoma. Daug mano asmeninių baimių įveikimo momentų, užfiksuota dainos „Aš galiu skrist“ klipe. Taigi ir daina, ir klipas yra labai asmeniškas. Beje, galiu drąsiai sakyti, jog iki šiol tai – pats gražiausias mano sukurtas kūrinys“ – pranešime spaudai atvirauja Ieva Zasimauskaitė.

Pati svarbiausia dainos žinutė yra apie įkvepiantį ir motyvuojantį tarpusavio ryšį, kuriam veikiant net pačios didžiausios asmeninės baimės tampa nebaisios. O jas įveikus aplanko nepakartojamas vidinio skrydžio jausmas. Dainininkė mano, jog daugelis įsimylėjusių ar mylinčių žmonių dainoje ras save ir mintyse ją galės skirti ne tik mylimiesiems, bet ir draugams, močiutėms ar kitiems svarbiems žmonėms.

Ieva Zasimauskaitė savo gerbėjams turi dar vieną džiugią naujieną. Balandžio pabaigoje ji planuoja pradėti savo pirmąjį koncertinį turą Lietuvoje. Šiltuose susitikimuose gyvai skambės ir naujoji jos kūrybos daina ir kiti, labiausiai dainininkę įkvepiantys, kūriniai. Be to, kaip išduoda atlikėja, tai bus neeiliniai koncertai, kuriuose publika išgirs ne tik ją, bet ir jos svajonių komandą. Jausmingoje programoje kartu pasirodys styginių kvartetas ir gyvos muzikos grupė bei nuostabiai pritariantys balsai. „Artėjantis koncertinis turas bus tarsi savotiška padėka už gerbėjų tikėjimą manimi iki šiol ir kartu pažadas toliau kurti, dainuoti, tobulėti ir dalintis savo kūryba,“ – šypsosi dainininkė.

Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Birštone vyksiantys koncertai, atlikėjos teigimu, sukurs neeilinę atmosferą, leis atsiplėšti nuo žemės, bus kupini „Ieviškos“ šilumos ir jos labai mėgstamų pokalbių su publika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)