Pernai po ilgos tylos į muzikinį gyvenimą įspūdingai sugrįžusi britų grupė Vilniaus „Siemens“ arenoje surengs energingą koncertą, kuriame skambės ir naujausio jos albumo „Always Outnumbered, Never Outgunned“ kūriniai, ir technomuzikos klasika jau tapusios ankstesnės „The Prodigy“ dainos.

„Mes labai džiaugiamės, kad po ilgų derybų su „The Prodigy“ pavyko pakviesti šią grupę į Lietuvą. Manau, jos koncerto mūsų šalyje jau ne vienerius metus laukia daugybė gerbėjų“, - teigė „The Prodigy“ pasirodymą surengsiančios viešosios įstaigos „Šou lyga“ vadovas Remigijus Knabikas.

Milijoniniais tiražais pasaulyje savo įrašus parduodanti grupė „The Prodigy“ Lietuvoje viešės pirmą kartą. Renginio organizatoriams pateiktame techninių reikalavimų sąraše numatyta 250kW garso įranga, kuri bus galingiausia iki šiol naudota mūsų šalyje.

Superžvaigždžių statusą „The Prodigy“ nariams pelnė 1997 metais išleistas albumas „The Fat of the Land“ -- per pirmąją savaitę po išleidimo albumas tapo populiariausiu 22-ose pasaulio šalyse. Tarp šių valstybių buvo ir JAV, kur grupę po savo įrašų kompanijos „Maverick“ sparnu priglaudė garsioji dainininkė Madonna, neslepianti simpatijų „The Prodigy“ kūrybai.

Per savo karjerą skandalingieji elektropankai „The Prodigy“ laimėjo įvairius MTV, „Brit Awards“ apdovanojimus, buvo nominuoti „Grammy“. Tai yra pirmoji techno muzikos grupė, kuriai pavyko pakilti į Nr.1 „Billboard“ albumų tope. „The Prodigy“ taip pat yra užsirekomendavę kaip viena įspūdingiausių koncertinių grupių, kurios pasirodymai nenusileidžia roko grandų koncertams.

Bilietai į „The Prodigy“ koncertą pradedami pardavinėti trečiadienį, vasario 9 d., 10val. Pirmuosius 500 bilietų bus galima įsigyti už ypatingą kainą - 60 litų. Ištikimiausi grupės gerbėjai galės už 150 litų įsigyti bilietus į fanų zoną, kuri bus įrengta arčiausiai scenos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją