Simonai tai bus paskutinis koncertas prieš kelionę į užsienį. Dainininkė teigia, kad nežinia, kada vėl bus galima jos dainų paklausyti gyvai Lietuvoje.

Ne paslaptis, kad jau seniai planuoju išvykti į užsienį ir pagaliau šie planai tapo realybe. Išvykti žadu jau labai greitai, todėl manau, kad šis koncertas man bus paskutinis Lietuvoje“, – sakė Simona Milinytė.

Paklausta ar grįš į Lietuvą, Simona atsakė, kad grįš. Gimtinėje merginos lauks artimieji. „Aš čia užaugau. Tačiau sulaukiau labai gero pasiūlymo užsienyje. Pasirašiau puikius kontraktus. Bandysiu siekti karjeros svetur. Jei nepasiseks, labai nenuliūsiu, bandysiu toliau. Man siekti mano svajonių netrukdys niekas!“, – teigė populiarėjanti dainininkė, kurios užsienyje laukia darbai įrašų studijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)