„Žodžiais neapsakysi, kaip džiaugiuosi klausytojų dėmesiu ir visa širdimi laukiu šventinių koncertų. Nuoširdus dialogas su klausytoju man svarbiausias. Kiekvieną dieną ruošdamasi, repetuodama naują programą jaučiuosi labai laiminga, nes žinau, kokį stebuklą sukursime. Esu tikra, kad tiek žiūrovams, tiek ir mus su grupe tai bus nepamirštami, ypač šilti ir jaukūs vakarai, iš kurių visi išeisime šventiškai pakylėti“, – šypsosi Jurga.

Kartu su pasiruošimu šventiniam turui į pabaigą artėja ir Jurgos paskelbtas, daug sekėjų socialiniuose tinkluose pritraukęs savęs pažinimo ir tobulėjimo #jurgosiššūkis. Jo metu dainininkė surengė atvirą interviu su klausytojais, asmeniškai atsakė į visus jos gerbėjų klausimus apie išsikeltą iššūkį, muziką ir kuriamas dainas bei kreipėsi į gerbėjus jautriu laišku apie muziką, rašoma spaudos pranešime.

„Dainas rašau apie prisiminimus, lydimus ypač stiprios emocijos. Kitaip man neįdomu. Nenoriu šalta nosimi klausytis savo pačios parašytos dainos, noriu, kad ji žadintų vaizdinius, primintų, sukrėstų, nuneštų svajonių sparnais ten, kur geriau, aukščiau ir lengviau – arčiau savęs, sugebančio surasti reikiamus atsakymus, kaip gyventi kvėpuojant pilnais plaučiais, kaip mylėti gyvenimą ir save jame“, – laiške klausytojams pasakoja Jurga.

Dalyvaudama iššūkyje, praėjusią savaitę Jurga taip pat pas save į repeticiją pakvietė vieną savo muzikinių autoritetų – buvusį legendinės grupės „Antis“, o dabar grupės „KAnDIs“ lyderį Algirdą Kaušpėdą, kurio kūrinius Jurga pirmą kartą atliks artėjančių koncertų metu. Anot dainininkės, Algirdas Kaušpėdas padėjo atrakinti jo sukurtų dainų prasmę ir atkleisti jose užkoduotas stiprias emocijas. Per šventinius koncertus Jurga atliks grupės „KAnDIs“ kūrinį „Už poliarinio rato“ ir dar vieną grupės „Antis“ dainą, kurios kol kas neišduoda.

Žiemos turo pasirodymuose taip pat skambės gražiausios Jurgos baladės, garsiausi hitai ir naujos autorinės dainos iš pavasarį planuojamo išleisti albumo. Šventinę nuotaiką kurs naujos, džiazinės kūrinių aranžuotės ir dainininkę įkvėpusių jos vaikystės kalėdinių dainų interpretacijos.

Šventinio žiemos turo „Jurga 2020“ koncertai įvyks gruodžio 26 dieną Palangos koncertų salėje, gruodžio 27 dieną Šiaulių „Saulėje“ ir gruodžio 29 dieną Kaune, „Renginių oazėje“. Sausio 1 dieną Jurga su grupe surengs net du koncertus Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje. Dėl didelio klausytojų susidomėjimo šiandien pradėta papildoma bilietų prekyba į šiuos abu koncertus sostinėje.

Jurga | Kelionė laiku (oficialus video):

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)