Gruodžio 9 d. bus pristatyta kalėdinė pasaka, kurią visiems šalies vaikams švenčių proga dovanos žinomi tėvai. „Nekasdieniški kalėdiniai stebuklai“ – taip pavadintame pasakojime skambės mintys apie draugystę, susitikimą su Kalėdų seneliu ir šių švenčių prasmę.

„Labai daug yra pasakų, kurios pamokų gyvenimo tiesų, tuo pačiu, mano nuomone, lavina fantaziją. Aš visada „už“ tokius projektus, labai gražu ir ši patirtis labai smagi. Tikiuosi, kad tai pirmas, bet ne paskutinis kartas“, - įspūdžiais dalijosi D. Baumilė.

Nors pagrindinę veikėją – mergaitę Milę įgarsinusi Ieva Mackevičienė prisipažino savo sūnui Motiejui pasakų dar nesekanti, ši užduotis buvusiai atlikėjai buvo lengva – kūrybinė komanda jos įrašus patvirtino iš pačio pirmo karto.

„Manau, kad jam dar nelabai jos įdomios. Bet paskutiniu metu pradėjau pasakoti šiaip gražius dalykus, gal įvardinčiau tai, kaip mano kūrybos pasaka. Senovinės pasakos, tos, kurių klausiau aš, Rolandas ar mūsų tėvai, jos –fantastiškos. Tai toks ratelis, kur egzistuoja gėris, grožis ir stebuklai.“

„Tokie projektai, kada tu gali prisidėti neatlygintinai, man labai svarbūs ir tikiuosi, kad jų bus daugiau“, - norais dalijosi žinoma mama.

Prie idėjos taip pat prisidėjo ir „Mis Lietuva 2002“ Vaida Grikšaitė – Česnauskienė, kuri atliko pasakotojos vaidmenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)